Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra Sahillerinde Siren Sesleri Susmadı; 1 Kişi Boğuldu

Kavurucu sıcakları fırsat bilen vatandaşlar Kandıra sahillerine akın etti. Dalgaların yükselmesine aldırmaya vatandaşlar denize girince korku dolu anlar yaşandı.

16 Ağustos 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.066 kez okunmuştur

Kandıra Sahillerinde Siren Sesleri Susmadı; 1 Kişi Boğuldu
Kandıra Sahillerinde Siren Sesleri Susmadı; 1 Kişi Boğuldu

Kandıra sahilleri Ramazan sonrası tatilcilerin ilk adresi oldu. Cebeci, Kovanağzı, Kumcağız, Kerpe, Sarısu, Seyrek, Bağırganlı sahilleri adeta dolup taştı. Hafta içi olmasına rağmen sahillerin aşırı kalabalıktı. Ramazan ayı nedeniyle tatillerini bayram sonrasına erteleyen vatandaşlar Kandıra sahillerine akın etti. Aşırı dalgalara aldırmayan vatandaşlar cankurtaranların ve jandarmaların ikazlarına rağmen denize girince korkulan oldu.
Kandıra sahillerinde bu gün ambulans sirenleri hiç susmadı. Cankurtaranlar onlarca vatandaşı son anda boğulmaktan kurtarırken jandarma ekipler de sahilleri vatandaşları sık sık uyardı. Boğulma vakasının hemen hemen hiç yaşanmadığı Kerpe plajı bugün tüm tatilcilerin yüreğini ağzına getirdi. İki kişi boğulma tehlikesi geçirdi.
Kerpe Rüzgarlı kayalar mevkiinde ve Kerpe Kartal kayalar mevkiinde gerçekleşen iki boğulma vakası yaşandı. Duyarlı vatandaşların sayesine iki vatandaş kıyıya çıkarıldı. Sağlık ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren iki vatandaşlara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aldığımız bilgiye göre Kandıra sahillerinden bir acı haber geldi.
Kırşehirli olduğu öğrenilen Mehmet Tekin (33) Kartal kayalıklar mevkiinde serinlemek şçin daldığı denizde dalgaların yükselmesiyle denizden uzun süre çıkamadı. Bir süre gözden kaybolan Tekin büyük uğraşlar sonrasında bir bot ile kıyıya çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 20 dakikalık uğraş ardından Tekin’i yaşama döndüremedi. Mehmet Tekin Kerpe de otel ve restaorantlarda uzun süre çalışmış, son olarak İzmit Ramada Otel de çalışıyordu. Mehmet Tekin bu sefer Kerpe’yi tatil için tercih etmişti. Aşırı dalgalar Tekin’i yaşamdan koparttı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑