Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra sahillerinde Kurtarma Timi 3 canı kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra sahillerindeki boğulma olaylarına karşı kurulan Hayat Kurtarma Timi, bu hafta sonunda üç kişiyi boğulmaktan kurtardı. Tim...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.505 kez okunmuştur

Kandıra sahillerinde Kurtarma Timi 3 canı kurtardı
Kandıra sahillerinde Kurtarma Timi 3 canı kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra sahillerindeki boğulma olaylarına karşı kurulan Hayat Kurtarma Timi, bu hafta sonunda üç kişiyi boğulmaktan kurtardı. Timin varlığı sayesinde acı olayların önüne bir kez daha geçirilirken, vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi’ne söz konusu hayat hizmeti için teşekkür etti.

 

Sahiller Abluka Altında

Hafta sonunda havanın oldukça sıcak olması nedeniyle vatandaşlar adeta Kandıra sahillerine akın etti. Hayat Kurtarma Timi, yaklaşık 70 kişilik bir ekiple Kandıra’nın Bağırganlı, Cebeci, Seyrek ve Kumcağız sahillerini abluka altına aldı. Karadan gözleme kuleleri, denizden ise zodiaklarla görev yapan ekipler sayesinde herhangi üzücü bir olaya rastlanmadı. Cebeci sahilinde denize giren üç vatandaş da ekiplerin dikkati sayesinde boğulmaktan son anda kurtarıldı. Hayata yeniden dönen vatandaşlar ve aileleri ise Büyükşehir Belediyesi’nin Hayata Kurtarma Timi’ne teşekkür etti.

 

Dr. Çöpoğlu Ziyaret Etti

Öte yandan Kandıra Sahillerinde görev yapan Hayat Kurtarma Timi’ni hafta sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu ziyaret etti. Hayat Kurtarma Timi’nin son derece önemli ve insani bir görev yaptığını söyleyen Dr. Çöpoğlu, “Hayat Kurtarma Timi üç yıldır bu sahillerden alışılan acıların yaşanmasına engel oldu. Vatandaşlarımız Hayat Kurtarma Timi sayesinde artık güven ve huzur içinde denize girip, tatilini yapabiliyor. Vatandaşlarımızdan hayat kurtarma timinin uyarılarını dikkate almalarını rica ediyoruz” dedi. Dr. Çöpoğlu ayrıca Kandıra Sahillerinde görev yapan ekibi de kutladı. Dr. Çöpoğlu, “Sizlerin özverili çalışmasıyla Kandıra sahillerine güven geldi. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun size teşekkürlerini ve sevgilerini getirdim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑