Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıra sahillerinde gıda denetimi

Büyükşehir Kandıra’nın Kerpe ve Cebeci bölgelerinde gıda denetimleri yapıyor.

12 Temmuz 2013 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.121 kez okunmuştur

Kandıra sahillerinde gıda denetimi
Kandıra sahillerinde gıda denetimi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında nüfus yoğunluğunun arttığı Cebeci ve Kerpe sahil bölgelerinde gıda denetimlerini sıklaştırdı. İşyerleri teknik, hijyenik kriterlerde incelenerek eksiklik belirlenen yerlerde uyarılarda bulunuldu. Uyarılara uymayan işyerlerine cezai işlem uygulanıyor.
ORTAKLAŞA YAPILDI Yaz ayları ile birlikte adeta akına uğrayan Cebeci ve Kerpe’de, gıda ile ilgili işyerlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından denetlendi. Denetimler Zabıta Daire Başkanlığı İhtisas Zabıta Şube Müdürlüğü ile Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekiplerince ortaklaşa gerçekleştirildi.
UYARILARDA BULUNDU Büfe, bakkal, market, kafeterya, lokanta, v.b. işyerlerinde yapılan denetimlerde işyerlerinin genel temizlik, teknik ve hijyenik özellikleri ile gıda maddelerinin son tüketim tarihleri, muhafaza koşulları gibi kriterler konusunda incelemeler yapıldı. İşyerlerinde tespit edilen eksiklikler konusunda uyarılarda bulunularak bu eksiklerin en kısa zamanda tamamlanması istendi.
İHBAR VE ŞİKÂYETLER Denetim ekipleri yapılan denetimlerin halk sağlığını koruma, esnafı bilinçlendirme, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, mevcut işyeri standartlarının iyileştirilmesi konusunda büyük önem taşıdığını belirtti. Yetkililer, tüketicinin yediğine içtiğine dikkat ederek gördüğü olumsuzlukları da ilgi birimlere Alo Gıda 174 ya da Alo Zabıta 153 ve ya 444 11 41 çözüm masası kanalıyla bildirmeleri konusunda duyarlı davranmalarını istedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑