Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Sahilleri Doldu Ancak WC’ler Kapalı “Sezon 15 Haziranda Başlayacak”

Cebeci mahallesinden bir okurumuz “Tuvaletler hala kapalı, sezon 15 Haziranda başlayacakmış. Vatandaşlar kapı kapı gezerek wc arıyor” diyerek yetkilerin bu soruna çözüm bulmasını istedi.

11 Haziran 2024 Saat: 10:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 867 kez okunmuştur

Kandıra Sahilleri Doldu Ancak WC’ler Kapalı “Sezon 15 Haziranda Başlayacak”
Kandıra Sahilleri Doldu Ancak WC’ler Kapalı “Sezon 15 Haziranda Başlayacak”

Havaların mevsim normalleri üzerinde gitmesi ile Kandıra sahilleri haftasonu doldu taştı. Cebeci mahallesi sakinlerinden bir okurumuz whatsapp ihbar hattımıza ilettiği sorun şu şekilde; “Kandıralı olarak dışardan Cebeci’ye gelen vatandaşlardan utandım.

Öğle saatlerinde ailece evi temizlemeye geldim, Emin Pansiyonunun yakınında bir baba, yanında 12-13 yaşlarında bir kız çocuğu ile bizim siteye doğru geliyordu. Bir kadından yardım istediğini o kadınında evlerine alamayacaklarını söyledi. Bende vatandaş olarak hemşerim hayırdır dedim.

Dayı çocuğun tuvaleti gelmiş, sahildeki wc kapalı, nereye gidelim dedi. Cami çok uzak, yakında wc yok, eve getirdim. Eşime ve kızıma seslendim, çocuğa wc gösterin ihtiyacını gidersin dedim.

Sahil 2 haftadır aşırı kalabalık, bunu belediye görmüyor mu… Kandıra zabıtayı aradım, biz sahile karışmıyoruz dediler. Kocaeli Büyüşehir’i arayın dediler. 153’ü aradım, bana bol bol müzik dinletildikten sonra biri çıktı, ona söyledim.

Bu Cebeci sahildeki wc neden açılmıyor, kapalı. Halk zor anlar yaşıyor dedim, bana biz sezonu 15 Haziranda açıyoruz dedi. Bende tvlerde, basında, Kandıra sahilleri mavi bayrak aldı diye haber yapıyorsunuz da wc leri neden açtırmıyorlar dedim. Pat diye telefonu kapattı. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑