Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra plajlarında isteyen istediği gibi yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Mecliste önerge veren İYİ Partililer “Mavi bayraklı alanlarda güvenlik sorunu vardır” diyerek araştırılmasını istedi.

9 Haziran 2022 Saat: 17:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.594 kez okunmuştur

Kandıra plajlarında isteyen istediği gibi yapıyor
Kandıra plajlarında isteyen istediği gibi yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı birinci birleşimi bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. 110 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanacağı meclis toplantısı Başkan Tahir Büyükakın yönetiminde gerçekleştiriliyor.

HER ŞEY VAR
İyi Parti’nin Kandıralı meclis üyesi Mustafa Gebeş, toplantının başında Kandıra sahillerindeki sorunlardan bahsetti. Mustafa Gebeş, “Bizim 7 adet mavi bayraklı plajımız var. Büyükşehir Belediyemiz her şeyi hazırlamış.

YASAK YOK
Şezlonglar hazır, şemsiyeler hazır. Açıkçası plajlarda her şey var. Ama bir tek şey yok başkanım, sahilde yasak yok. Halka açık mavi bayraklı plajlarda isteyen istediği gibi çadır kuruyor, mangal yapıyor, yemek yapıyor. Burası günübirlikçilerin yerimi, aileler yararlanamıyor. Kadınlar plajımız kale gibi korunuyor ama diğer plajlarımız güvenli değil.”

GERİ DÖNMEMEK ÜZERE GİDİYORLAR
Gecenin bir yarısında denizden dişisini çağıran arizona kertenkelesi gibi bağıranlar var. Başkanım siz havai fişek etkisinden bahsetmiştiniz. Siz bu mavi bayraklı plajlara huzur ve güven getirmediğiniz sürece havai fişek etkisi yaratmayacaktır. Kandıra’da plajlara gelen aileler bir daha geri dönmemek üzere dönüyor. Bunu Kandıra Belediye Başkanımız da biliyor. Bu bölgelerde acilen tedbir alınmalı” açıklamasında bulundu.

ZABITA JANDARMAYLA ÇALIŞMA YAPSIN

Gebeş'e cevap veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da şunları söyledi: “Zabıta dairemiz jandarmayla çalışma yapsın. Onlarla bir çalışma yapın kaymakamlıkla özellikle ilave tedbirler için ilave eleman yetiyorsa arttırılsın.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑