Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra OSB için iki önemli ihale

Kandıra Gıda İhtisas OSB’de ilk fabrikanın inşaatının başlamasının ardından alt yapı için iki önemli ihaleye çıkılacak. Doğalgaz hattı için 10 Ocak’ta, kısmi altyapı atık su imalatı için ise 11 Ocak’ta ihale yapılacak.

3 Ocak 2024 Saat: 18:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.427 kez okunmuştur

Kandıra OSB için iki önemli ihale
Kandıra OSB için iki önemli ihale

Kandıra Gıda İhtisas OSB doğalgaz ana bağlantı hattı imalat işi ve kısmi altyapı atık su imalatları için ihaleye çıkıyor. Doğalgaz hatları için 10 Ocak’ta saat 14.00’te Kandıra Gıda İhtisas OSB Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda, kısmi altyapı atık su ihalesi ise 11 Ocak’ta saat 14.00’te aynı yerde yapılacak. İhaleye girecek firmaların ihale belgelerini ihale günü saat 13.00’e kadar teslim etmeleri gerekiyor.

90 GÜNDE TAMAMLANACAK

Kandıra’da uzun yıllardır alt yapı çalışmaları devam eden ve en son geçen yıl Ülker Grubunun fabrikasının inşaatının başlaması ile ete kemiğe bürünen Kandıra Gıda İhtisas OSB, son alt yapı yatırımlarını yaparak artık tüm arsaları yatırım yapar hale getirecek. Doğalgaz ana bağlantı hatlarının tamamının yapılacağı ihaleyi alacak firma 90 gün içinde tüm alt yapıyı tamamlayarak teslim edecek. Aynı şekilde kısmi altyapı atık su ihalesini de alan firma 90 gün içinde belirlenen bölgeyi yapıp tamamlayacak.

10 BİN KİŞİ ÇALIŞACAK

Kandıra Gıda İhtisas OSB toplam 79 yatırımcının arazisi bulunuyor. Toplam 1940 dönüm arazi üzerinde kurulum aşaması devam eden OSB’de yatırımcılar geldikçe bölgede istihdam da artacak. 10 binin üzerinde işçinin çalışması planlanan OSB, aynı zamanda bölgedeki tarımı da etkileyecek. OSB’de yapılacak olan gıda üretimleri üzerinden tarım alanlarında tarım ürünlerinde çeşitlilik olması planlanıyor. Ancak 13 yıllık bir süreçten beri ilk fabrikanın daha inşaatı bitmedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑