Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

“Kandıra Off-Road Şenliği” İçin Hazırlıklar Tamam

Kandıra önemli bir Offroad Şenliğine ev sahipliği yapacak. 18 Kasım Pazar günü 18 ilden yaklaşık 500 civarında aracın katılacağı ve 90 ile 100 aracın yarışacağı bir Off-Road Şenliği gerçekleştirilecek.

15 Kasım 2018 Saat: 09:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.021 kez okunmuştur

“Kandıra Off-Road Şenliği” İçin Hazırlıklar Tamam
“Kandıra Off-Road Şenliği” İçin Hazırlıklar Tamam

Kandıra’nın tanınmış iş adamlarından Volkan Cansever’in girişimleri, Düsoff Düzce Off-Road Kulübü ve Kartepe Off-Road Kulübü’nün destekleriyle Kandıra’da ilk kez gerçekleşecek olan Off-Road Şenlikleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kandıra Orhan Mahallesi’nde hazırlanan özel parkurdaki start saat 09.30’da verilecek, normal ve extrem araçlar birlikte yarışacak. Şenliğe 18 ilden yaklaşık 500 civarında araç katılacak ve 4 farklı klasmanda 100’e yakın araç yarışacak.

YARIŞLAR AYNI ANDA BAŞLAYACAK

Tek bir alan içerisinde yapılacak olan şenliklerde iki adet parkur aynı anda seyredilebilecek. Aynı arazi üzerinde hem standart parkur hem de ağır ekstrem parkuru olacak ve yarışlar 09.30’da aynı anda başlayacak. Standart parkurda yarışacak araçlarda en iyi zamanı yapan 1. pilota 3 bin lira, 2. pilota 2 bin lira, 3. pilota ise bin lira para ödülü verilecek. Aynı zamanda standart parkurda dereceye girenlere, ekstrem parkur klasman birincilerine ve kadınlar klasmanında ilk 3’e girenlere Kerpe Gaia Beach Hotel’de 2 gün boyunca tam pansiyon konaklama ödülü verilecek.

ÇOK SAYIDA İZLEYİCİ KATILACAK

Organizasyonu gerçekleştiren Volkan Cansever, Off-Road Şenliklerinin akşam saatlerine kadar süreceğini belirterek tüm ilçe halkını yarışları izlemeye davet etti. Cansever daha önce de Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO ve Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için arsa bağışında bulunmuştu. İlçede gerçekleştirilecek etkinliğin gerek sosyal gerekse ekonomik hayatı canlandırmaya destek olmak amacıyla hayata geçirildiğini ifade eden Cansever, Kocaeli genelinden de çok sayıda izleyicinin yarışları izlemek için Kandıra’ya geleceğini sözlerine ekledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑