Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası tam gaz devam

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

27 Mayıs 2019 Saat: 00:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.057 kez okunmuştur

Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası tam gaz devam
Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası tam gaz devam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binası çalışmalarına devam ediyor. Kandıra Akdurak Mahallesi’nde yapılan binada katların yükseldiği gözle görünür hale geldi. Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak binanın 1’nci kısım kolon perdelerin beton dökümü tamamlandı. Binalarda rüzgâr ve deprem gibi yatay kuvvetlerden oluşan kesme kuvvetlerini karşılamak üzere, ayrıca üzerine fazla yük gelen ve kalınlığının az olması istenen yerlerde yapılan betonarme duvarlar tüm binanın çevresine yapılıyor.

1’İNCİ KISIM KOLON PERDELERİN BETON DÖKÜMÜ TAMAMLANDI

Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda eksiklikleri bir bir gideren Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için yapımına devam ettiği yeni hizmet binasını üç blok halinde yapacak. Çalışmaları hummalı şekilde devam eden yapının tabliye kalıp/demir ve kolon-perde demir/kalıp imalatları devam ederken 1’inci kısım kolon perdelerin beton dökümü tamamlandı. Gittikçe yükselen hizmet binasının kat inşaatlarına da yakın zamanda başlayacak. 2’nci kısmın kolon perdelerin demir imalatı biterken, kolon perdelerinin beton dökümüne başlanacak.

ÜÇ BLOK ŞEKLİNDE YAPILIYOR

Bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edilecek ve tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, arşiv alanları olarak düzenlenecek. Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da yer alacak.

13 BİN 893 METRE KARE KULLANIM ALANI

Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapı, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı belediye hizmet binalarından birisi olacak. Kandıra Belediyesi için inşa edilen yeni yapı da diğer hizmet alanları gibi modern bir bina olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑