Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’nın mavi bayraklı Sahillere aktarmasız ulaşım başlıyor

800CK, 800C ve 800K 20 Haziran Pazartesi günü seferlerine başlıyor. UlaşımPark, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşları Kandıra’nın mavi bayraklı Sahillerine aktarmasız ulaşımını sağlayacak.

18 Haziran 2022 Saat: 23:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.619 kez okunmuştur

Kandıra’nın mavi bayraklı Sahillere aktarmasız ulaşım başlıyor
Kandıra’nın mavi bayraklı Sahillere aktarmasız ulaşım başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, bu yıl da vatandaşları Mavi Bayraklı Sahillere ulaştıracak. 20 Haziran Pazartesi günü ilk seferini gerçekleştirecek otobüsler yaz mevsimi süresince seferlerine devam edecek. Ayrıntılı saat ve güzergah bilgileri www.kocaeli.bel.tr ve www.ulasimpark.com.tr adreslerinden öğrenilebilecek.

HAFTA İÇİ 800CK
20 Haziran Pazartesi günü ilk seferini gerçekleştirecek 800CK gün içinde toplamda 48 sefer gerçekleştirecek. Körfez’den hareket edecek 800CK; Derince, İzmit, Kerpe, Kumcağız ve Cebeci’ye ulaşım sağlayacak. 800CK Körfez’den ilk seferini 07:00’da Cebeci’den son seferini 23:00’da gerçekleştirecek.

800C İLE KEFKEN ve CEBECİ’YE AKTARMASIZ ULAŞIM
800C hattı ile vatandaşlar; Körfez, Derince, İzmit, Kefken ve Cebeci güzergahında seyahat edebilecek. Körfez’den ilk seferini saat 07:20’de gerçekleştirecek 800C, son seferini 23.00’da Cebeci’den gerçekleştirecek. Toplamda 40 sefer yapacak otobüsler ile vatandaşlar Kefken ve Cebeci sahillerine bu otobüsler ile ulaşacak.

800K İLE KERPE’YE AKTARMASIZ ULAŞIN
Körfez’den hareket edecek otobüsler ile vatandaşlar; Derince, İzmit ve Kerpe güzergahında yolculuk yapacak. İlk seferini sabah 07.10’da gerçekleştirecek 800K, Kerpe’den son seferini 23:00’da gerçekleştirecek. Gidiş dönüş toplamda 40 sefer yapacak otobüsler ile denizin keyfini doyasıya çıkarmak isteyen tatilciler bu araçları sıklıkla tercih edecek.

SEYAHAT ÜCRETLERİ DE BELLİ OLDU
20 Haziran’da başlayacak mavi bayraklı sahillerin yolculuğunun ücretleri de belli oldu. 800CK otobüslerini kullanan vatandaşlar aktarmasız mavi bayraklı sahillere; Tam:26.00, Öğrenci:19.00, İndirimli:22.00 ve 7/24 Akıllı Bilet fiyatı ise 30 TL ödeyerek ulaşabilecek. 3 hatta da aynı fiyat tarifesi uygulanacak. Yoğun saatlerde ise 10-30 dakikada bir hizmet sağlayacak otobüsler vatandaşları bu yıl da sahillere ulaştıracak.

MİÇO KADINLAR PLAJINA ULAŞIM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, Kandıra’nın mavi bayraklı sahillerine vatandaşları aktarmasız ulaştırırken ’Miço Koyu Kadınlar Plajına’’ gitmek isteyen kadın yolcularını da unutmuyor. Büyükşehir Belediyesi, hafta içi 800CK ile hafta sonu ise 800K hat koduyla çalışan otobüsleriyle kadın yolcularını Miço Kadınlar Plajına aktarmasız ulaştıracak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑