Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’nın huzuru için toplandılar

Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, kaymakamlık bünyesinde sorumluluk alanlarında 2012 yılında meydana gelen olaylar ile ilgili huzur toplantısı gerçekleştirdi

25 Ocak 2013 Saat: 17:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.603 kez okunmuştur

Kandıra’nın huzuru için toplandılar
Kandıra’nın huzuru için toplandılar
Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik ve İlçe Emniyet Müdürü Yücel Başar, kaymakamlık toplantı salonunda kurum idarecileriyle bir araya gelerek 2012 yılının değerlendirmesini yaptı. Toplantıya Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Şube Müdürü Hayri Kır, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, MHP Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, sivil toplum örgütleri, kurum idarecileri, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen ve muhtarlar katıldı.
ŞİKAYET İÇİN 155’İ ARAYIN Kandıra’nın huzurlu bir ilçe olduğunu vurgulayan İlçe Emniyet Müdürü Yücel Başar, “İlçemizin huzuru için gece gündüz çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçedeki tüm okulların etrafında polis ekiplerimizin devriyelerini arttırdık. Okulun giriş çıkışlarını ve güvenliğini sağlıyoruz. Halkımız neredeyse biz oradayız. Pazar yerindeki polis sayımızı arttırdık. Pazar yaparken hırsızlara karşı dikkat edilmesi gereken hususları broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirmiştik. Bu broşürlerin çok faydasını gördük. Pazar yerindeki hırsızlık olaylarında ciddi bir düşüş yaşandı. Kandıra’nın huzuru için vatandaşlarımızın şüpheli gördükleri şahısları ve araçları 155’i arayarak bize bildirmelerini istiyoruz” dedi.
VATANDAŞ BİLGİLENMELİ İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik, asayiş konularında vatandaşla birlikte hareket etmeleri noktasında muhtarlara önemli görevler düşmekte olduğunu, köylere gelen şüpheli şahısların ve araçların zaman geçirilmeden Jandarma’ya bildirilmesini istedi. Çezik ayrıca muhtarlardan vatandaşları hint kenevirine karşı bilgilendirmelerini belirterek “Hint keneviri (esrar) konusunda vatandaşı bilgilendirmeli, ormanlık bölgede ve mısır tarlaları arasına ekilmiş olanların Jandarmaya bildirilmesi sağlanmalı” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑