Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'nın göbeğinde bir haftada iki kez soygun

Kandıra Belediye pasajında uzun yıllardan beri tekel ve gazete bayii olan Cüneyt Kocaoğlu'nun işyeri bir hafta ara ile iki kez soyuldu.

11 Mayıs 2009 Saat: 23:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.053 kez okunmuştur

Kandıra'nın göbeğinde bir haftada iki kez soygun
Kandıra'nın göbeğinde bir haftada iki kez soygun

Kandıra Belediye pasajında uzun yıllardan beri tekel ve gazete bayii olan Cüneyt Kocaoğlu’nun işyeri bir hafta ara ile iki kez soyuldu.

 

Kandıra Belediye pasajında gazete bayisi olarak tanınan Cüneyt Kocaoğlu, bir hafta ara ile iki kez dükkanının soyulmak istenmesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilk soygunun failinin tespit edilmesi sonucu, hırsızlık girişiminde bulunan asker firari C.K, Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilmişti. Büfe bir hafta sonra gene soyulmak istendi. Büfeye gece yarısı kapıların kilitleri kırılarak girilmeye çalışıldı. Gece yarısı saat 02.30 sıralarında büfeyi soymak isteyen hırsız veya hırsızlar karanlıktan da yararlanarak izlerini kaybettirdiler. Polis ekiplerinin tüm ipuçlarını değerlendirerek hırsızlara ulaşmak için geniş çaplı aramalar başlattı. Cüneyt Kocaoğlu olayı şöyle anlattı:” Kandıra merkezinde ve emniyetin karşısında olmama rağmen kişilerin iş yerimin camlarını kırarak soymalarına akıl sır erdiremiyorum. Bu seferde kilitleri kırılarak içeri girmek isterken polisler tarafından görülmesi üzerine kişinin kaçması beni tamamen tedirgin etti. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bu konuda güveniyorum. Hırsızların en kısa zamanda yakalanmalarını istiyorum” dedi. 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑