Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra MYO’nun hayırsever öğrencileri

KOÜ Kandıra MYO öğrencileri, proje dersi kapsamında yaptıkları gıda ve eşya yardımları ile sosyal sorumluluk çalışmalarıyla takdir topluyor.

4 Ocak 2013 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.707 kez okunmuştur

Kandıra MYO’nun hayırsever öğrencileri
Kandıra MYO’nun hayırsever öğrencileri
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, ilçedeki etkinliklerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Öğrencilerin bir kısmı son kullanım tarihi geçmemiş ilaçları toplayarak sağlık kuruluşlarına teslim ederken, diğerleri de yoksul ailelere dayanışma amaçlı giysi ve erzak yardımı yapıyor. Öğretim görevlileri Emre Özkan ve Emine Demircili’nin yönlendirmesiyle yaptıkları faaliyetlerde öğrenciler, Kandıra Erikli Köyü’nde ikamet eden ve yardıma muhtaç bir aileye beyaz eşya ve gıda yardımı yaptı.
YARDIM YAPTILAR Öğrencilerin yaptığı yardımların içinde buzdolabı, battaniye, halı, kıyafet, tüp gaz, masa, sandalye gibi eşyalar bulunurken, kumanya ile birlikte bir aylık elektrik ve su faturasını ödemek de bulunuyor. Bir başka giysi yardımı ise Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirildi. Diğer bir çalışmada ise öğrenciler, evlerden son kullanım tarihi geçmemiş ilaçları toplayıp Kandıra Akçaova Sağlık Ocağı’na sağlık kurulu temsilcilerinin gözetiminde teslim etti.
ÇAĞIN GEREĞİ Her iki çalışmanın da proje dersi kapsamında olmasının okul adına çok sevindirici olduğunu belirten Kandıra MYO Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, gençleri yaptıkları çalışmadan dolayı kutladı. Sosyal sorumluluk projelerinin çağın gereklerinden biri olduğunu hatırlatan Genç, üniversiteli öğrencilerin kendi yaşadıkları bölge halkının sorunlarına duyarlı olması gerektiğini sözlerine ekledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑