Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra MYO’da muhteşem Kep töreni

KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni, okulun bahçesinde gerçekleşti. Törene katılan öğrenciler mezun olmanın gururunu yaşadı.

20 Haziran 2012 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.508 kez okunmuştur

Kandıra MYO’da muhteşem Kep töreni
Kandıra MYO’da muhteşem Kep töreni

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu bu dönem 20. mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen görkemli ve renkli geçen kep törenine Kandıra Meslek Yüksek Okul Müdürü Nevin Genç, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Belediye Meclis üyesi Erkan İşler, öğrenciler ve çok sayı da öğrenci yakınları katıldı.
Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okul Müdürü Nevin Genç, ailelere hitaben yaptığı konuşma da, “Bu gün çok özel bir gün, bize 2 yıl önce teslim ettiğiniz çocuklarınızı daha eğitimli bir şekilde sizlere teslim etmenin gururunu yaşıyoruz ve bu taplodan çok mutluyuz. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Burada sizlerle birlikte mezuniyet heyecanını yaşamak muhteşem bir duygu, hepinizi tek tek kutluyorum. Yüksek Okul olarak zaman zaman sektörün önde gelen temsilcileri ile öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz akademik etkinlikler ilse şimdiden iş hayatına girmiş mezunlarımızın gururunu taşıyoruz ” dedi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, “İlk önce hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Umarım hayatınızda her zaman bu gün olduğu kadar başarılı olursunuz” dedi.
COŞKULARINI KEPLERİNİ FIRLATARAK YAŞADILAR Kandıra Meslek Yüksek Okulundan mezun olan öğrenciler coşkularını keplerini havaya fırlatarak doyasıya yaşadılar. Keplerini fırlatan öğrencilerin mutluluğu ve heyecanları da görülmeye değerdi. Kandıra Meslek Yüksek Okulunda dereceye girenler; okul birincisi Ayşenur Sardal, Okul ikincisi Merve Büber, okul üçüncüleri Sümeyye Hacı Sahiloğlu oldu.






       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑