Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra MYO’da mezuniyet coşkusu

Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nda eğitimini tamamlayan 800 öğrenci, coşkulu bir kep atma töreni ile mezun oldu.

25 Haziran 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.794 kez okunmuştur

Kandıra MYO’da mezuniyet coşkusu
Kandıra MYO’da mezuniyet coşkusu
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kandıra Meslek Yüksek Okulu’ndan 800 öğrenci mezun oldu. Öğrenciler için okul bahçesinde düzenlenen kep atma törenine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve öğrenci velileri katıldı. Okul birinciliğini Tekstil Teknolojisi programından Esra Bakkal elde ederken, ikinci Bankacılık ve Sigortacılık programından Elif Ak, üçüncü ise Halkla İlişkiler ve Tanıtım programından Büşra Altınova oldu.
İŞSİZLİĞE DİKKAT ÇEKTİ Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul birincisi Esra Bakkal kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Bakkal, işsiz kalan üniversite mezunlarına dikkat çektiği konuşmasında, “Bana konuşma ve düşüncelerimi söyleme özgürlüğü sağlayan demokrasi ve Cumhuriyet’tir. Bu iki değer üzerinde yükselen ülkemizden ise isteklerimiz bellidir. Bilindiği gibi işsiz üniversite mezunlarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Sizlerden istediğimiz istihdam alanları oluşturarak işsiz kalmamıza izin vermemenizdir” şeklinde konuştu.
TEBRİK ETTİ Ardından konuşma yapan Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevin Genç ise, “Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Cumhuriyetimizin temel değerlerini bilen, ulus çıkarını her şeyin üstünde tutan, ahlaki ve etik değerlere bağlı kalarak bilim ışığında ilerleyen genç mezunlarımızı gönülden kutluyorum. Emek veren öğretim üyelerime, idari personele ve değerli velilere saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
PLAKET VERİLDİ Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve bölüm birincisi öğrencilere plaketleri takdim edildi. Tören, tekstil programı öğrencilerinin kendi tasarlamış oldukları kıyafetlerin defilesi ile sona erdi. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nde dereceye giren öğrenciler, Elif Ak, Seda Genç, Hatice Türe; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde Büşra Altınova, Deniz Güvenç, Gülşen Köse; İşletme Yönetimi Bölümü’nde Elif Çevik, Merve Kollik, Yeliz Yıldırım; Tekstil Teknolojisi Bölümü’nden Esra Bakkal, Elif Avcı ve Öznur Yılmaz.






       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑