Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra MYO’da mezuniyet coşkusu

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu’nun 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

21 Haziran 2013 Saat: 01:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.684 kez okunmuştur

Kandıra MYO’da mezuniyet coşkusu
Kandıra MYO’da mezuniyet coşkusu

Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 2012-2013 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayarak diplomalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak, Kandıra MYO okul müdürü Prof. Dr. Nevin Genç, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende açılış konuşmasını okul müdürü Prof. Dr. Nevin Genç yaptı. Mezun olan öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Nevin Genç, öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da başarılar diledi.
GÖNÜLLÜ ELÇİLERİMİZ Ardından konuşmak üzere kürsüye çıkan Başkan Kan; “1997’li yıllarda Kandıra’da meslek yüksek okulu ile tanıştık. Her yıl olduğu gibi bu sene de mezun olan kardeşlerimiz gelecek hayatlarında Anadolu’nun her yerine dağılıp, Kandıra’yı tanıtarak bizim birer gönüllü elçilerimiz olacaklar. Topluma faydalı birer birey olan gençleri yetiştiren başta rektör yardımcımızı ve öğretim üyelerimizi tebrik eder, genç kardeşlerimize gelecek hayatında başarılar dilerim” dedi.
BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ Ardından dereceye giren öğrencilere Başkan Kan tarafından başarı belgeleri verildi. İl ve ilçe genelinde spor müsabakalarında başarılı olan öğrencilere de kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı Hasret Çomak tarafından verildi. Okul Müdürü Nevin Genç ise öğrencileri tek tek tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi, tekstil bölümü öğrencilerinin hazırlamış oldukları defile ve son olarak mezun olan öğrencilerin toplu kep atma töreni ile program sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑