Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra MYO’ da etkinlikler devam ediyor

Kandıra Meslek

22 Mayıs 2013 Saat: 13:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.522 kez okunmuştur

Kandıra MYO’ da etkinlikler devam ediyor
Kandıra MYO’ da etkinlikler devam ediyor
Tekstil Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Arzu Azizağaoğlu, öğretim görevlileri Emine Demircili, Emre Özkan ve Zehra Aydoğdu’nun yönlendirmesiyle gerçekleştirilen etkinlikler arasında, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Kordsa’nın yöneticilerinin okulda seminer vermesinden, Kandıralı minik öğrencilerin tiyatroya götürülmesine kadar birçok etkinlik yer alıyor. ÖĞRENCİLERE SEMİNER İlk etkinlik, Kordsa Global A.Ş.’nin İnsan Kaynakları departmanından yöneticilerin okulda seminer vermesiyle başladı. Seminerde konuşmacılar öğrencilere ‘sentetik iplik’ ve ‘kord bezi’ üretiminin aşamalarını anlattı. Diğer bir seminer ise CSR Yazılım tarafından verildi. 9 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen bu etkinlikte şirket yöneticileri ‘bilgi teknolojisi tekstil sektöründe kullanımı’ konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Öte yandan Kandıra’daki Çok Programlı Lise öğrencileri Meslek Yüksekokulu’nun tekstil programında incelemelerde bulunarak öğretim görevlilerinden bu alanda yapılan eğitimle ilgili bilgi aldılar.
FENER ŞENLİĞİ Öğr. Gör. Emine Demircili’nin öncülük ettiği ve öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdiği etkinlik de ise, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’ nedeniyle Kandıra Namazgâh’ta ‘fener şenliği’ düzenlendi. Kandıra halkıyla birlikte yüzlerce yüksek okul gençliğinin katıldığı fener şenliğinde muazzam bir görsel şölen oluştu. Bu projeden başka, Tekzen Köyü Vakıf İlköğretim okuluna kitap yardımı yapılırken, Yusufça İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören bir grup öğrenci de İzmit’te tiyatroya götürülerek sanatla tanıştırıldılar.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM Öğr. Gör. Emre Özkan’ın iki ayrı projesinden birincisinde öğrencilerin yoksul ailelerle dayanışmasına yeni bir örnek eklendi. Esnafla birlikte organize ettikleri yardım faaliyetinde öğrenciler yoksul bir ailenin gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşıladılar. Öte yandan bir başka grup öğrenci de Kandıra’da 150 kilo atık yağ toplayarak, geri dönüşüm için gerekli kuruluşa teslim ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑