Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra Meslek Yüksekokulu’nda Kepler havalara uçtu

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu’nun (KMYO) 2021-2022 eğitim-öğretim yılı Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

11 Haziran 2022 Saat: 13:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.317 kez okunmuştur

Kandıra Meslek Yüksekokulu’nda Kepler havalara uçtu
Kandıra Meslek Yüksekokulu’nda Kepler havalara uçtu

Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 2021-2022 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayarak diplomalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Müzik dinletisinin ardından protokol üyeleri ve öğretim görevlileri tarafından okul birincisi Fatma Nur Şentürk, 2. Özlem Tükenmez, 3. Sudan Oruç ve okulda dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edilerek, başarı belgeleri dağıtıldı.

Okul Müdürü Dr. Nilay Karasakal, "İlçelerin başta sosyal kültürel ve ekonomik olarak gelişmesinde bir yüksek öğretim kurumu olan Meslek Yüksek Öğretim okulları her zaman sahip oldukları vizyonla hareket ederek ilçelerin daha iyi noktalara ulaşmasında öncü dinamikler içerisinde yer alır. Bizlere emanet ettiğiniz kıymetli evlatlarınızı özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, ülkesine ve insanları seven bireyler olarak, akademik ve idari tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlere tekrar takdim etmekten büyük onur duyuyorum. Sevgili öğrenciler bilgi ve erdemle donatıldınız. Bu gün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet yeni bir başlangıçtır. Üç şeyden vazgeçmeyiniz. Saygı, sevgi ve umut. Sizlerden dürüst, çalışkan, sevgi dolu, adil, değerlerine sahip çıkan bir insan olmanızı istiyorum’’ dedi.

0kul birincisi Fatma Nur Şentürk tarafından yapılan duygusal konuşma, tüm bölümlerin sırasıyla kürsüye gelerek belgelerini almaları ve keplerini havaya fırlatmaları ile mezuniyet töreni son buldu. Törene Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, okul öğretim görevlileri ve çalışanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları yetkilileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kandıra Meslek Yüksek Okulu, 4’ü öğretim üyesi, 3 ü doktoralı 9 öğretim görevlisi olmak üzere, 13 öğretim elemanı ile 731 birinci öğretim ve 265 ikinci öğretim toplamda 996 öğrencisi ile eğitim öğretime devam ediyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑