Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 23. dönem mezunlarını verdi.

15 Haziran 2019 Saat: 21:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.358 kez okunmuştur

Kandıra Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu
Kandıra Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen muhteşem mezuniyet töreni ile mezuniyetlerini kutladılar. Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Kandıra İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Kandıra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ümit Alnıaçık ve çok sayı da öğrenci aileleri katılarak çocuklarının heyecanlarına ortak oldular.

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni düzenledi. 23. dönem mezuniyeti kutlayan okul,  bu sene yüzlerce mezun verdi.

Kandıra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ümit Alnıaçık açılış konuşması yaptı. Alnıaçık; “Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Burada sizlerle birlikte mezuniyet heyecanını yaşamak muhteşem bir duygu, hepinizi tek tek kutluyorum” dedi.

Ardından söz alan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; “İlk önce hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Umarım hayatınızda her zaman bu gün olduğu kadar başarılı olursunuz” dedi.

KOU Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri bölüm sıralarına göre mezuniyet platformuna çıkarak büyük bir heyecan ve coşku içerisinde keplerini havaya atarak mezun olmamın mutluluğunu yaşadılar.

Mezun olan öğrencileri aileleri de yalnız bırakmayarak onların mutluluğuna ortak oldular. Öğrenciler kadar ailelerin mutluluğu da görülmeye değerdi.

Törende bölüm birincilerine belge ve ödülleri verildi. Mezun öğrenciler bölümlerine göre sırayla kürsüye davet edilerek mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni, kep atma gösterisiyle sona erdi. Dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑