Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra M.Y.O.’dan yardım gecesi

Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, kimsesiz çocuklara katkı sunmak için yardım gecesi düzenledi

13 Aralık 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.927 kez okunmuştur

Kandıra M.Y.O.’dan yardım gecesi
Kandıra M.Y.O.’dan yardım gecesi
Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Kimsesiz Çocuklara Yardım’ kampanyasına, ilçe halkı ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Programdan elde edilen gelirle çocukların çeşitli ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Özge Yaman, Cansu Çelik, K. Mehtap Ermicik ve Hacer Cengiz’in katkılarıyla hazırlanan ‘Kimsesiz Çocuklara Yardım’ kampanyası Prof. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde gerçekleştirildi.
HEM EĞLENCE HEM YARDIM Düzenlenen eğlenceye 75. Yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Sarı, Kandıra M.Y.O öğretmenleri, çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Düzenlenen proje için öğrencilere teşekkür eden İbrahim Sarı: “Gençlerimizin böyle projelere duyarlı olması bizleri çok onurlandırıyor. Bu etkinliğe katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza, değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmanın ardından eğlenceye katılanlar, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek hem güzel bir gün geçirdi hem de kimsesiz çocuklara katkı sağladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑