Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Lisesi’nin pilav gününe davet

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz ve yönetimi, 30 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan geleneksel pilav gününe tüm mezun öğrencileri, görev yapan öğretmenleri ve ilgi duyan herkesi davet ediyor.

27 Ağustos 2014 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.237 kez okunmuştur

Kandıra Lisesi’nin pilav gününe davet
Kandıra Lisesi’nin pilav gününe davet
Kandıra Lisesi Mezunları Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan pilav günü, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00-16.00 arasında Kandıra Lisesi Ali Şükrü Pisteloğlu Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Programa mezun olan öğrenciler, görev yapan öğretmenler, çalışanlar ve ilgi duyan herkesin katılması bekleniyor.
PLAKET VERİLECEK Programda mezun olan öğretmen ve öğrencilerden sanata ilgisi olanların resim sergisi sunulacak. Okul hayatında yaşanan anılardan oluşan eski fotoğraflar slayt gösterisi eşliğinde izlenecek. 2013-2014 eğitim sezonunda Kandıra Lisesi’nden birincilikle mezun olan öğrenciye plaket verilecek. Bazı öğretmen ve öğrencilerin konuşma yaparak anılarından bahsedeceği program yenilen pilav ile sona erecek. HERKES DAVETLİ Dernek Başkanı Aygün Aynagöz, yönetim kurulu üyelerinden Recep Şenol, Cüneyt Özcan, Ersin Çelebi ve Hasan Akalın ile birlikte tüm mezunları ve programa ilgi duyan herkesi pilav gününe davet etti. Ayrıca, Kandıra Lisesi’nde eğitim gördüğü günlerden fotoğrafı olan mezunların fotoğraflarının slaytta yer alması için dernek yönetimiyle iletişime geçmesini rica etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑