Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra Lisesi Görsel Sanatlar Sergisi çok beğenildi

Kandıra Lisesi Özgürlüğün renk ve biçimle somutlaştığı görsel sanatlar dersi sergisinde öğrenciler tarafından hazırlanan bir birinden güzel sanat eserleri ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

6 Haziran 2012 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.843 kez okunmuştur

Kandıra Lisesi Görsel Sanatlar Sergisi çok beğenildi
Kandıra Lisesi Görsel Sanatlar Sergisi çok beğenildi

Kandıra Lisesi Öğretmen Ali Şükrü Pisteloğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen sergiye Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Lisesi okul müdürü Hasan Tokgöz, ÇYDD Derneği Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, kandıra belediyesi nikah memuru Hatice Kılınç, öğretmenler ve öğrenciler çok sayıda veli katıldı.
Kandıra Lisesi Öğrencilerinin ve Görsel Sanatlar Öğretmenleri Evrim Ünal Öncülüğünde yapılan bir birinden güzel eserler kurdele kesiminin ardından tek tek incelendi. Açılışta konuşma yapan ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Yağız, öğrencilerin bu tarz etkinliklere katılmalarının önemine değinen Yağız, ‘’ Ulu önder Atatürk, ‘’ Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki fennin gerektirdiği şeyleri yapmaz, itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur.’’ Diyerek sanata verilmesi gereken önemi vurguladı. Öğrencilerimizin derslerinin yanında bu tarz etkinliklere zaman ayırması ve böyle güzel eserler meydana getirmesi bizleri gururlandırıyor. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.’’ dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑