Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra KOMEK’ten görkemli açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçemizde açılan Meslek Edindirme ve Beceri Kursları’nın (KOMEK) sergi açılışı önceki gün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

10 Mayıs 2012 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.428 kez okunmuştur

Kandıra KOMEK’ten görkemli açılış
Kandıra KOMEK’ten görkemli açılış
Katılım ve ilginin oldukça yüksek olduğu açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Belediye Başkan Vekili Vedat Yiğitoğlu, Kandıra Belediye Başkanının Eşi Özen Kan, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İlçe Müftüsü Burhan Bigin okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan prgramda KOMEK kurslarına ailece katılan Ali Öztürk ve ailesinin konuşmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu halkın alkışları beraberinde kürsüde yerini aldı. ‘Dönem İnternet Dönemi”, diyerek konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın güzelliklerinin eşsiz olduğunu ve her şeyiyle yaşamaya değer bir ilçe olduğunu belirtti. Kandıra ve köylerinde gerçekleştirdikleri projelerden bahseden Karaosmanoğlu, Kandıra için gelecek günlerde yapılması planlanan projeler hakkında halkı bilgilendirdi.Konuşmanın sonrasında Başkan Karaosmanoğlu, İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, kursiyerler eşliğinde açılış kurdelesini kesti.
Ardından açılışta sahne alan sanatçı seslendirdiği şarkılarıyla vatandaşlar muhteşem bir müzik ziyafeti yaşadı. Konser sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkan Vekili Vedat Yiğitoğlu, ve beraberindekiler kursiyerlerin hazırladıkları el emeği göz nuru çalışmalarını tek tek incelediler. Kursiyerler Başkan Karaosmanoğlu’na çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑