Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra, Kocaeli;nin yıldızı olacak;

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu yıl 15.;si düzenlenen Kandıra;nın Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali;ne ...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.575 kez okunmuştur

Kandıra, Kocaeli;nin yıldızı olacak;
Kandıra, Kocaeli;nin yıldızı olacak;

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu yıl 15.’si düzenlenen Kandıra’nın Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Festivali’ne katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra, Kocaeli’nin yıldızı olacak’’ dedi.

 

 

GENİŞ KATILIM

Bağırganlı Köyü Taflan Koyu Güzelleştirme Derneği Başkanı Seyit Ali Aktaş ve Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu, festival kapsamında düzenlenen plaj voleybolü karşılaşmalarını izledi. Festivalde Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak, CHP Kocaeli eski Milletvekili Ömer Türkçakal da hazır bulundu.

 

 SAHİL CIVIL CIVILDI

Üç gün süren festivalin ikinci gününde gerçekleşen plaj voleybolü karşılaşmalarında kazanan takımların belli olmasının ardından plaket ve ödül törenine geçildi. Güzel bir havada, Taflan Koyu’nu dolduran tatilcilerin heyecanlı bakışları altında gerçekleşen plaj voleybolü karşılaşmalarının sonunda dernek başkanı Aktaş, kaymakam Erkal ve belediye başkanı Öğren, birer konuşma yaptı.

 

ÖĞREN’DEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Bandosu’nun çaldığı şarkılarla renklenen festivali düzenleyenleri kutlayan kaymakam Hamza Erkal, Kandıra’ya ve bölgeye olan hizmetlerinden ötürü Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Dernek başkanı Aktaş ile Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren de, ilçeye verdiği önem nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini sundu.

 

 

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Daha sonra ise Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç tarafından Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür plaketi verildi. Dinç, Başkan’a plaketini verdikten sonra, Kandıra’ya yaptığı hizmetleri övdü ve bu hizmetlerin artarak devam etmesini istediklerini vurguladı. Organizasyonu düzenleyenleri kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Buradaki arkadaşlarımız da bize eşlik edince güzel hizmetler ortaya çıkıyor. Sayın Bakanım’ın istediği gibi hizmetlerimiz artarak devam edecektir’’ dedi.

 

DÜNYANIN EN GÜZEL SAHİLLERİ OLACAK

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizim bir sloganımız var; şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak. Yıl sonuna kadar Kandıra’ya doğalgazı da getiriyoruz. Altyapısıyla, üstyapısıyla, sahilleriyle Kandıra, Kocaeli’nin yıldızı olacak. Önümüzdeki yıldan itibaren bölgedeki arıtma tesislerimizi de yapacağız. Kandıra sahillerini dünyanın en güzel sahilleri haline getirmek hepimizin görevidir’’ ifadesini kullandı.

 

BİRİNCİLERE MADALYA TAKTI

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra erkeklerde birinciliği elde eden Emre-Yiğit ikilisine madalyalarını taktı ve ödüllerini verdi. Taflan Koyu sakinleri, ödül törenin ardından Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere, çeşitli ikramlarda bulundu.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑