Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Kızılay başkanı yine Akcan

Kandıra Kızılay Şubesi olağan genel kurulu toplantısını dün şube binasında gerçekleştirdi. Mevcut başkan Selahattin Akcan kongrede güven tazeledi

24 Şubat 2013 Saat: 19:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.872 kez okunmuştur

Kandıra Kızılay başkanı yine Akcan
Kandıra Kızılay başkanı yine Akcan
Kızılay Kandıra Şubesi genel kurul toplantısını şube binasında gerçekleştirdi. 50 üyenin 35’i olağan genel kurul toplantısında hazır bulundu. Divan başkanlığına Erden Özdil, başkan yardımcısı Veysel Akdeniz, katip üyeler ise Şükrü Saatçi ve Kenan Ersöz seçildi. Mevcut başkan Selahattin Akçan tek listeyle seçime gitti. 35 üyenin oyuyla güven tazeleyen Akcan tüm üyelere teşekkür ederek 10 yılı aşkın yönetim kurulunda görev yapan 3 üyeye onur plaketi takdim etti. YENİ YÖNETİM Kızılay Kandıra Şubesi’nde gerçekleşen olağan genel kurul toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kızılay Kandıra Şubesi’nin gelir gider bütçesi, mali raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından seçime geçildi. Tek listeyle Selahattin Akcan tekrar başkan olurken görev dağılımı da şu şekilde oldu; Yönetim kurulu Üyeleri Olcay Çelik, Ali Okyar, Vecdi Sarduvan, Halil Dönmez, yedek üyeleri ise Şükrü Saatçi, Cahit Dizman, Özcan Ok, Kenan Ersöz ve Ali Ateş. Denetleyici asil üye olarak Şahabettin Gebeş, yedek üye ise Ümit Kurt seçildi. Genel merkez kurulu asil delege Olcay Çelik, yedek delege ise Şükrü Saatçi seçildi.
15 YILDIR GÖREVDE Başkan Selahattin Akçan, şöyle konuştu; “Görevi aldığım günden bugüne kadar Kızılay Kandıra Şubesi’nde ciddi hizmetlerde bulunduk. Bu hizmetlerin daha verimli olabilmesi için siz değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte istişarelerde bulunarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzdeki aylarda Kızılay binamızı yıkarak daha modern ilçemize yakışır bir hizmet binası yapmayı hedefliyoruz. 1998 yılında sizlerin teveccühüyle şube başkanı seçildim. 15 yıldan beri bu görevi hakkıyla yerine getirmek için Kandıra merkez ve köylerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI İlçemizde yaşanan sel felaketlerinde mağdur olan selzedelerin maddi ve manevi konularda yanlarında olduk. Maddi durumu olmayan vatandaşlara Ramazan aylarında gıda yardımında bulunduk. İlçe genelinde evi yanan veya yıkılan vatandaşlara gerekli eşya ve gıda yardımları gibi hizmetlerde bulunduk. Kurban bağışı kampanyası başlatarak 50’ye yakın kişinin kurbanını genel merkeze gönderdik. Ve burada kurbanlar kavurma yapılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ Kızılay Kan Bağış Merkezi ile iş birliği içerisinde ilçemizde kan bağışı kampanyaları düzenledik. Bu tür hizmetlerimiz her geçen gün gelişecek ve ileriki günlerde daha çok aktivitelerde bulunmayı hedefliyoruz.” Akcan, konuşmasının ardından Kızılay Kandıra Şubesi’nde 10 yılı aşkın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan 3 üyeye onur plaketi verdi. Avukat Erden Özdil, Emekli Jandarma Astsubay Emir Hüseyin Yılmaz ve ilçe esnaflarından Faruk Taştekin’e Kızılay’a verdikleri emeklerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑