Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra, kan kaybediyor: 0-0

Süper Amatör Lig A Grubu’nda önceki gün İhsaniye Doğanspor ile Kandıra Belediye Gençlerbirliği karşılaştı. Müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi

3 Kasım 2014 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.636 kez okunmuştur

Kandıra, kan kaybediyor: 0-0
Kandıra, kan kaybediyor: 0-0
Mücadeleye iki takım da etkisiz başladı. Birbirlerini tartmaya yönelik yapılan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı uzun süre pozisyonsuz geçildi. İlk yarının son 15 dakikasında İhsaniye Doğanspor Şenol ve Ferdi ile tehlikeli ataklar yakalarken, Kandıra Belediyesi Gençlerbirliği de bu ataklara geliştirdiği kontra ataklar ile cevap verdi. Ancak ileri de Uğur Çolak’ın çok kötü bir performans sergilemesi sonucu aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
KANDIRA KAN KAYBEDİYOR İkinci yarıda daha istekli olan taraf Kandıra Belediyesi Gençlerbirliği oldu. Recep’in etkili oyunu ile pozisyona giren Yeşil-Beyazlı ekip kaleci Yusufcan’ı geçemedi. İlerleyen dakikalarda iki takımında oyundan düşmesi ile teknik adamlar yaptığı değişikliklerle oyuna etki etmeye çalıştı. Ancak iki takımda ara ara geliştirdiği ataklardan öteye gidemedi ve İhsaniye Doğanspor ile Kandıra Belediyesi Gençlerbirliğispor 0-0 sona erdi. Kandıra Gençlerbirliği bu sonuçla şampiyonluk yolunda çok önemli bir yara almış oldu. İHSANİYE DOĞANSPOR: 0 KANDIRA BLD GB: 0 STAT: Kavaklı HAKEMLER: Sait Tuzcu ***, Emre Ediz Çamlıdağ ***, Okan Gül *** İHSANİYE DOĞANSPOR: Yusufcan ***, Ertuğrul Usta **, Umut ***, Mustafa **, Gökmen **, Oğuzhan ***, Abdullah Kotbaş ** (Dk. 56 Hakan **), Ertuğrul ** (Dk. 81 Selim), Şenol **, Ferdi *** (Dk. 90 İlyas), Abdullah *** KANDIRA BLD GB: Enes **, Kerim **, Emre **, Mesut ***, Celallettin **, Eray *, Akın ***, Vedat ** (Dk. 68 Rüstem **), Recep ** (Dk. 78 Mesut **), Tolga ***, Uğur * (Dk. 78 Furkan *)
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑