Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra İmam Hatip’te kutlu doğum coşkusu

Kandıra İmam Hatip Ortaokulu kutlu doğum haftası nedeniyle Güllerin Sultanı adlı bir program düzenledi.

28 Nisan 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.740 kez okunmuştur

Kandıra İmam Hatip’te kutlu doğum coşkusu
Kandıra İmam Hatip’te kutlu doğum coşkusu

Kandıra İmam Hatip Ortaokulu önceki akşam Turan Güneş Kültür Merkezi’nde kutlu doğum haftası nedeniyle bir program düzenledi. Katılımın oldukça yoğun olduğu programa AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Belediye Başkanı Vekili olarak Ercin Cici, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
TİYATRO GÖSTERİSİ Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını okul müdürü Hüseyin Halıcı yaptı. Şiirlerin, koro gösterilerinin, ilahilerin okunduğu programda okuldaki öğrencilerin görüntülerinden oluşan sinevizyon gösterileri de sunuldu. Bu sinevizyon gösterisinde öğrencilerin yaptığı faaliyetlerin Hz. Muhammed’in hadisleriyle ilişkilendirildiği anlatıldı. Ardından ‘Gül Devrinde Çocuk Olmak’ adlı tiyatro gösterisi sunan minik öğrenciler Hz. Muhammed’in çocuklarla olan diyalogunu Enes bin Malik, Ebu Umeyr, Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin karakterleri ile sahneye taşıdı.
TAKDİRE ŞAYAN İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız gösterileri sunan öğrencileri ve hazırlayan öğretmenlerini tebrik etti. Yağız, “Programı gerçekleştiren öğrencilerin performanslarına hayran kaldım. Yeni açılan ve 86 öğrencisi olan bir okulun böyle bir programı hazırlayıp sunması çok manidar ve takdire şayan” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑