Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra İlçe Başkanı Karagöz oldu

Dün gerçekleşen BTP Kandıra kongresinde konuşan BTP İlBaşkanı Muharrem Can, “BTP, anayasada da vurgulandığı gibi ‘sosyal bir hukuk’ devleti olduğunun bilincindedir.Çözümün tek adresi BTP’ dedi

6 Ekim 2021 Saat: 08:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.568 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Başkanı Karagöz oldu
Kandıra İlçe Başkanı Karagöz oldu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kandıra ilçe kongresi dün gerçekleşti.Kongrede yeni oy çokluğuna alarak BTP Kandıra İlçe Başkanı Ali Karagöz oldu. Kongrede konuşma gerçekleştiren BTP İl Başkanı Muharrem Can, “BTP, seçime girme hakkı olan 10 partiden birisidir. Tüm illerde teşkilatlarını tamamlamış, ülkenin her karışına mesajını sahada da ulaştıran bir partidir. BTP, bu sebeple her zaman tam bağımsız bir Türkiye’den yanadır. Tam bağımsızlığın mutlaka bir ekonomi temeli olması gerekmektedir. Ekonomik bağımsızlık olmadan asla tam bağımsız olunamaz. Bu sebeple, BTP, Türkiye'ye ekonomik özgürlüğü kazandıracak olan Prof. Dr. Haydar Baş'a ait Milli Ekonomi Modeli'ni ekonomi politikası olarak parti programının merkezine almıştır” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZÜMÜN TEK ADRESİ BTP”
Can açıklamasının devamında ise “BTP, Türkiye'nin, Anayasası'nda da vurgulandığı gibi ‘sosyal bir hukuk’ devleti olduğunun bilincindedir. Bu sebeple Milli Ekonomi Modeli'nin pratik uygulaması olan Prof. Dr. Baş'ın ‘Sosyal Devlet-Milli Devlet’ tezini hayata geçirecektir.BTP, milletin birliğinden ve beraberliğinden yanadır.Bu sebepleTürk-Kürt kardeştir, bizler aynı dedenin torunlayız, bir kolumuzu kesseniz Türk kanı, diğer kolumuzu kesseniz Kürt kanı akar duruşuna sahiptir.BTP, Alevi-Sünni kardeştir, hepimiz Müslümanızduruşuna sahiptir.Çözümün tek adresi BTP ile, Genel Başkanı Hüseyin Baş ile Prof. Dr. Haydar Baş'ın ortaya koyduğu devrim niteliğindeki çözümlerdir” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑