Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra için ilk başvuru Erol Ölmez’den geldi

Kandıra Belediye Başkanlığı için AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığından istifa eden Erol Ölmez, bugün aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

15 Kasım 2023 Saat: 16:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.464 kez okunmuştur

Kandıra için ilk başvuru Erol Ölmez’den geldi
Kandıra için ilk başvuru Erol Ölmez’den geldi

2024 yerel seçimleri için aday adaylı süreci başladı. AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan başvuru süreci 22 Kasım’a kadar sürecek. Aday adaylığı düşüncesi olan isimler resmi başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra Belediye Başkan aday adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Erol Ölmez de başvurusunu yaptı. Ölmez kalabalık bir gurupla beraber AK Parti Kandıra ilçe Başkanlığına gelerek başvurusunu İlçe Başkanı Ahmet Tokgöz’e teslim etti.

Ölmez yaptığı açıklamasında:”“Cumhurbaşkanımız Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda Türkiye Yüzyılı şehirleri için; 2 dönem ilçe başkanlığımızda edindiğimiz bilgi birikimi, tecrübe ve teşkilatçılık anlayışıyla 2024 yerel yönetimler seçimi Kandıra Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuzu gönül dostlarımızla birlikte AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’mıza giderek Başkanımız Ahmet Alper Tokgöz’e yaptık”dedi.

EROL ÖLMEZ KİMDİR?

1972 Kandıra doğumlu. Trakya Üniversitesi Edirne MYO Motor bölümü Mezunu olan Ölmez, İzmit Askeri İkmal ve NATO Tesisleri’nde (ANT) işçi olarak çalıştı. Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi ve Çevre Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı, Kocaeli Tarım Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Sakarya Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Üyesi olan Ölmez, iki dönem Kandıra’da ilçe başkanlığı yaptı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑