Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Hayır Çarşısı dualarla açıldı

Kandıra Öğrenim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından açılan Hayır Çarşısı, Belediye Başkanı Ünal Köken’in katılımıyla önceki gün dualarla açıldı.

14 Mayıs 2014 Saat: 15:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.618 kez okunmuştur

Kandıra Hayır Çarşısı dualarla açıldı
Kandıra Hayır Çarşısı dualarla açıldı

Kandıra Öğretim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından her yıl düzenlenen Hayır Çarşısı, Şehit Ümit Balkan Parkı kapalı Pazar yeri karşısında yeniden açıldı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de katıldığı açılış törenine İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, eski belediye başkanı Mustafa Öğren, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri ve çok sayıda vatandaş da katılım sağladı.
DUALARLA AÇILDI Kandıra Hayır Çarşısı, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin tarafından okunan dualar ile Başkan Köken’in hayırlı kazançlar elde edilmesi temennileriyle hizmete açıldı. Kermesi gezen Başkan Köken ve davetliler, el emeği eşyaları oldukça beğenirken, dernek üyesi bayanların hazırlamış oldukları gıdaların da tadına bakmayı ihmal etmediler.
9 GÜN BOYUNCA AÇIK Yüzlerce hayırseverin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına el emeği nadide eşya ve gıdaların satışa sunulduğu Hayır Çarşısı Kermesi, 9 gün süre ile açık olacak. Her yıl Kandıra halkı tarafından yoğun ilgi gören hayır çarşısı kermeslerine bu yılda ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑