Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra Halkı, Yeniden Refahı bağrına bastı

Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Kandıra’da halkın içine inerek halkın dertleri dinlenildi. Yaklaşık yüzlerce kişi ile ilerleyen saatlere rağmen Kandıra’da çalışmalarını sürdürdü.

16 Nisan 2022 Saat: 06:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.345 kez okunmuştur

Kandıra Halkı, Yeniden Refahı bağrına bastı
Kandıra Halkı, Yeniden Refahı bağrına bastı

Yeniden Refah Partisi Kandıra’ da coşkulu bir program gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Kandıra’ da coşkulu bir program gerçekleştirdi. Program öncesinde Kandıra ilçe başkanlığı tarafından iftar yapan partililer ardından Kandıra’da halkın içine inerek Kandıra sokakları karış karış dolaşıldı.

Ziyaret süresince onlarca kıraathane ve çok sayıda esnafı ziyaret etti. Halkın yoğun olduğu mekanlar da il başkanı Mehmet Aras masaların üzerine çıkarak halka seslendi. Aras’ın konuşmaları Kandıra halkı tarafından alkışlarla sık sık kesildi.

.

Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras; “Kandıra ilçemiz yüz ölçümü büyük, nüfus yoğunluğu çok düşük olan bir ilçemiz. İlçemizin bu fiziki ve sosyal yapısından dolayı Kandıra’ da teşkilatlanmak hakikaten zor bir iş. Bu gün Kandıra’ da iktidar partisinin miting yaptığı kalabalık ile Yeniden Refah Partisi olarak saha çalışması yaptık. Çok yakın bir geçmişte, milli görüş partileri olarak beş kişi bulamadığımız Kandıra’ da bu gün yüze yakın mensubumuz ile muazzam bir program yaptık. Bu muazzam programı organize eden ilçe  başkanımız Levent Gödek ve yönetimini tebrik ediyorum. Bizi bağrına basan Kandıra halkına da ne kadar teşekküre etsek azdır. Burada gördüğümüz ilginin partimizi Türkiye genelinde birinci parti yapacağına inanıyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑