Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Halk Eğitim Merkezi yine Avrupa yollarında

Kandıra Halk Eğitim Müdürü Avrupa Kültürel Miras Ortak Noktaları konulu projeye ikinci kez kabul edildi. Proje kapsamında önce Güney Kıbrıs’a ardından yedi ülkeye daha gidecek

1 Ekim 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.296 kez okunmuştur

Kandıra Halk Eğitim Merkezi yine Avrupa yollarında
Kandıra Halk Eğitim Merkezi yine Avrupa yollarında
Kandıra Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane ikinci kez kursiyer, öğretmen ve idarecilerle Avrupa yolarına çıkmak için gün sayıyor. Birdane 2012 yılı AB Başkanlığı Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında başvurusunu yaptı ve ikinci kez Grundbig Öğrenme Ortaklıkları projesi olan Avrupa Kültürel Mirasının Ortak Noktaları konulu projeye ikinci kez kabul edildi. 2014’TE EV SAHİBİ TÜRKİYE Proje bünyesinde yedi ülkeden yedi eğitim kurumu katılıyor. Türkiye’den Kandıra Halk Eğitim bu projede yer alırken Polonya, Yunanistan, Romanya, Belçika, Güney Kıbrıs, Rum Yönetimi ve İspanya çeşitli zamanlarda bu ortaklık sanat dalları resim, edebiyat ve tarihi üzerinde yetişkinlerin vatan sevgisi, anne çocuk arasındaki sevgi, eşler arasındaki sevgi doğrultusunda kültürel ve kimlik ve miras paylaşımı teması üzerinde iş birliği yapmış yetişken eğitimi veren kurumların kursiyer ve eğitim uzmanları bir araya gelerek 18 ile 65 yaş grubu arasındaki öğrencilerine kendi ilham ve sanatlarını geliştirmek ve farklı kültürleri uygulayarak bu projeye destek verecekler.
İlk olarak Güney Kıbrıs da daha sonra sırası ile yedi ülkede bu proje kapsamında bir araya gelinecek. 6 kursiyer, 8 öğretmen ve idareci toplam 24 kişi Avrupa Kültürel Miras Ortak Noktaları konulu projesine katılacak. Türkiye’ye 2014 yılı Nisan ayında Kocaeli Kandıra Halk Eğitim Merkezinde yedi ülkeyi ağırlayacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑