Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Halk Eğitim Merkezi İspanya’dan döndü

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane ve beraberindekiler, Avrupa Birliği Grundtvig projesi için İspanya’ya gitmişti. Ülkemizi en güzel şekilde temsil eden heyet önceki gün yurda döndü.

22 Mart 2014 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.173 kez okunmuştur

Kandıra Halk Eğitim Merkezi İspanya’dan döndü
Kandıra Halk Eğitim Merkezi İspanya’dan döndü
Kandıra Halk Eğitim Merkezi’nin, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Yunanistan, İspanya, Belçika, Romanya ve Polonya’nın ortaklığı ile yürütmekte olduğu “Avrupa Kültürel Mirasının Ortak Noktaları” konulu Avrupa Birliği Grundtvig ( Yetişkin Eğitimi ) Öğrenme Ortaklığı projesinin 5. toplantısına İspanya’nın Madrid şehrinde katıldı. Eğitim faaliyetlerini yürütmekte olan Centro de Education de Personas Adultas El Molar okulunun ev sahipliğinde yapılan toplantıya Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Proje İrtibat yetkilisi Hakan Bozan ve öğrenciler katıldı.
TİYATRO GÖSTERİSİ YAPTILAR İspanya’nın ev sahipliğinde yapılan toplantılarda; proje hakkında ulaşılan nokta, uluslar arası ortakların (Türkiye, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Yunanistan, İspanya, Belçika, Romanya ve Polonya) üstlendiği görevlerin sonuçları ve projenin gelecekteki faaliyetleri masaya yatırıldı. Proje faaliyetleri kapsamında, kültürel farklılıkların anlaşılmasını ve hoşgörü ikliminin geliştirilmesini pekiştirmek amacıyla ev sahibi kurum tarafından bir atölye çalışması ile “Kadın - Erkek Sevgisi” temasını işlemiş olan şairlerimiz hakkında diğer proje ortaklarımıza sunumlar yapıldı ve tema ile ilgili olarak Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından bir tiyatro oyunu sergilendi.
SON TOPLANTI KANDIRA’DA El Molar Belediye Başkanı ile bir araya gelen proje ortak heyetleri, ev sahibi şehir, ülke ve ülkedeki eğitim sistemi hakkında bilgiler aldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Avrupa Birliği perspektifinde, projeden en üst düzeyde yarar sağlamak için çalıştıklarını vurgulayarak, ülkemizde eğitim alanında yapılan yeniliklerden bilgiler sundu. Daha sonra ülkemizden ve yöremizden hatıraları El Molar Belediye Başkanı’na takdim eden İsmail Birdane, iki ülke, iki şehir ve iki kurum arasındaki ilişkilerin artarak devam etmesi yönündeki temennilerini ileterek, önümüzdeki ay Kandıra’da yapılacak olan son toplantıya davet etti. Proje kapsamındaki hedefler doğrultusunda Madrid’de yer alan tarihi ve kültürel yapıların ziyaret edilmesi ve kapanış töreni ardından Kandıra Halk Eğitimi Merkezi heyeti yurda döndü.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑