Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra Gıda OSB’ye ilk yatırım Ülker’den

Kandıra Gıda OSB’de 13 yıl sonra ilk yatırım heyecanı başladı. Alt yapısı büyük ölçüde tamamlanan, birçok arsada alt yapısı bitirilen fabrikalar için ilk adımı Yıldız Holding attı.

9 Mart 2023 Saat: 23:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.385 kez okunmuştur

Kandıra Gıda OSB’ye ilk yatırım Ülker’den
Kandıra Gıda OSB’ye ilk yatırım Ülker’den

Kandıra’da 2010 yılında kurulma kararı alınan Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (Kandıra GİOSB) alt yapı çalışmaları devam ederken, bir yandan da fabrikaların temel atması için alanlar oluşturuldu. Bölgeden arsa alan yatırımcılardan fabrika yapmak isteyen firmaların arsalarında alt yapı tamamlandı. Bölgede yatırım yapmak isteyen kuruluşlardan Yıldız Holding’in sahibi olduğu Ülker markasının iki arsasında fabrika temellerinin nisan ayında atılması bekleniyor. Deprem nedeniyle yaşanacak gelişmelerin temel atmayı erteleyebileceği de hatırlatıldı.

GEÇTİĞİMİZ YIL ARSA ALMIŞTI
Fabrikaların kurulacağı arsalarda alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Kandıra Gıda İhtisas OSB’de Ülker markasının sahibi Yıldız Holding 15 yıl aradan sonra kendi adına ilk kez Türkiye’de bir fabrika yatırımı yapacak. Geçtiğimiz yıl Kandıra Gıda İhtisas OSB’yi ziyaret eden Yıldız Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Ülker, iki fabrika yapmak için OSB’nin içinde iki arsa satın aldı. Alınan arsalara fabrikaların bu yıl içinde yapılması planlanıyor.

80 YATIRIMCI VAR
Kandıra Gıda İhtisas OSB’de 13 yıldır devam eden çalışmalarda nisan ayında Ülker’in ilk fabrikasının temellerinin atılması ile resmen OSB’nin fabrika kurulumları başlayacak. 80 yatırımcının arsa aldığı ve aralarında Yıldız Holding, Kervan Gıda, Namet gibi büyük firmaların olduğu Kandıra Gıda OSB’de ilk fabrika temelini Yıldız Holding tarafından nisan ayında atılması bekleniyor. Yıldız Holding’ten sonra Kervan Gıda ve Namet’in fabrika için temel atma çalışması yapması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑