Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra Gençlerbirliği'ne Orzax’tan büyük destek

Kandıra Gençlerbirliği'nin ana sponsoru olan Orzax, yeni sezonda hem yeşil-beyazlı kulübe desteklerini devam ettirecek, hem de başarılı olan sporcuları ödüllendirecek.

18 Temmuz 2023 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.053 kez okunmuştur

Kandıra Gençlerbirliğine Orzax’tan büyük destek
Kandıra Gençlerbirliği'ne Orzax’tan büyük destek

İlimizin köklü kulübü olan ve yeni sezonda Amatör Süper Lig'de başarılı olmak isteyen Kandıra Gençlerbirliği ile kulübün ana sponsoru Orzax firması yöneticileri istişare toplantısında bir araya geldi. Süper Lig ekibi Başakşehirspor’da oynayan Kandıralı ünlü futbolcu Berkay Özcan'ın sahibi olduğu Cebeci Tabiat Park Otel'de yapılan toplantıya Orzax şirketinin sahibi ve Genel Müdürü Yunus Emre Alimoğlu, Türkiye Satış Müdürü Tolga Taşdemir ve Dr. Evren Dinç, Kandıra Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Tansu Okan, Başkan Vekilleri Ramazan Dağtekin ve Mücahit Küçükcici, Kulüp yöneticisi Atıl Yaşar ile birlikte kulüp basın danışmanı Yiğit Özcan katıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda taraflar hem fikir alışverişinde bulundu hem de yeni sezonun yol haritasını belirlendi.

SPORCUYA TAM DESTEK
Kandıra GB Başkanı Tansu Okan toplantıda yeni sezon hedeflerinden söz edip kendilerine destek olan Orzax firmasına teşekkür etti. Sağlık sektöründe marka olan Orzax firmasının Genel Müdürü Yunus Emre Alimoğlu da konuşmasına kendilerini en iyi şekilde misafir eden Kandıra GB yönetimine teşekkür ederek başladı, “Yaptığımız temaslar sonucunda Kandıra G. B yönetiminin ne kadar samimi olduğunu, Kandıra gençliğe sahip çıktığını ve onların sosyal yönünü geliştirdiklerini gördük. Sporun zaten insan sağlığına katkı sunduğunu biliyoruz. Arkadaşların gençlere fiziksel ve zihinsel katkı sunduklarını gördük. Dolayısıyla bizde projenin parçası olarak hissettik. Bizleri ziyaret etmelerinden memnun olmuştuk. O gün başlattığımız ortaklığı bugün bir ziyaret gerçekleştirerek taçlandırıyoruz" dedi.

ALİMOĞLU:" GENÇLERİ SEVİYORUZ"
Gençlere, spora ve sporculara her zaman destek verdiklerini ifade eden Alimoğlu," Biz gençleri seviyoruz, gençler bizim geleceğimiz ve umudumuz. Zihinsel ve fiziksel olarak sağlıklı oldukları gibi ahlaklı, belirli etik kurallar çevresinde yaşamlarını sürdürmelerini arzu ediyoruz. Dolayısıyla onlara yatırım yapmaktan, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün mütevazi bir bütçeyle iş yaptığını görüyoruz. Açtıkları her yeni bir branşın onlara maliyet ve yük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle daha fazla destek verebiliriz. Elimizden gelen katkıyı sunarız. Buradan yetenekli gençlerimiz çıkacaktır. Bir insan yetiştirmek için bu rakamların küçük olduğunu düşünüyorum. Küçük dokunuşlarla büyük değişimler olur. Bu projenin içinde yer aldığımız için memnunuz. Doğru işler ortaya çıktığı zaman başarı yukarıya çıkıyor. Bu kulüpte emek ve idealler var. Bizde gençlerin bulundukları süreç içerisinde topluma iyi bir sporcu ve iyi birey olarak yetişmelerini umut ediyoruz" dedi.

Kaynak: Spor Servisi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑