Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra Gençlerbirliği, Süper Lig’de

1.Amatör Küme C Grubu’nda rakibi Gölcük Çiftlikspor’u 5-0 yenerek bitime bir maç kala şampiyonluğunu ilan eden Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor mutluluğunu doyasıya kutladı, şampiyonluğunu garantileyen Kandıra 70.yılında mutlu sona ulaştı

30 Aralık 2022 Saat: 09:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.929 kez okunmuştur

Kandıra Gençlerbirliği, Süper Lig’de
Kandıra Gençlerbirliği, Süper Lig’de

1.Amatör Küme C Grubu’nda 16.hafta müsabakaları sonucunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Kandıra Gençlerbirliği oldu. Rakibi Gölcük Çiftlikspor’u kendi evinde konuk eden yeşil-beyazlılar, 5-0’lık galibiyetle puanını 38’e yükseltti. En yakın takipçisi Yeni Yalı Barbarospor ise Karatepe deplasmanında 2-1 kaybetti ve 32 puanda kaldı.

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI
Bu sonuçlarla bitime son bir maç kala şampiyonluğunu ilan eden Kandıra Gençlerbirliği Kulübü 70.yılında mutlu sona ulaştı. Profesyonel Lig hayalleri adına önemli bir adım atan Kandıra ekibinde teknik heyet, futbolcular yönetim ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken maç bitiminde tribünde meşale şov ve statta ise havai fişek gösterisi yapıldı. Karşılaşmayı 3 bine yakın seyirci takip etti.

“KANDIRA BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ”
Süper Amatör Lig’e yükselmenin sevinci davullu zurnalı kutlanırken ilçe sokaklarında konvoy ile tur atıldı. Teknik Direktör Ayhan Serkan Oyan yaptığı açıklamada “Kandıra bitti demeden bitmez. İnandık ve başardık bu şampiyonluk Kandıra’mıza hayırlı olsun. Belediye Başkanımız Adnan Turan’a, Kulüp Başkanım Tansu Okan’a , As Başkanlarımız Ramazan Dağtekin ve Mücahit Küçükcici’ye, yönetim kurulumuza, teknik heyet ve futbolcularımıza kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑