Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra Gençlerbirliği Sarısu’da stres attı

Yeni sezon öncesi son derece güçlü bir kadro ile çalışmalarına devam eden Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Sarısu’da moral buldu. Piknikte bir araya gelen ve bol bol yüzen Kandıra ekibine başkan İsmail Aysu da eşik etti.

22 Ağustos 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.685 kez okunmuştur

Kandıra Gençlerbirliği Sarısu’da stres attı
Kandıra Gençlerbirliği Sarısu’da stres attı
Kandıra’nın Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Kandıra Gençlerbirliği, ilimiz amatörünün flaş isimlerini kadrosuna kattı. Deneyimli teknik adam Muharrem Boz’un çalıştırdığı takım ağır antrenmanların yorgunluğunu Sarısu’da yaptığı piknik ile attı. İyi bir zaman geçiren ve bol yüzen Kandıra Gençlerbirliği’nde teknik ekip, futbolcular ve başkan İsmail Aysu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Adem Özkan, Muhasip Resul Ersöz ve yönetimin yakın dostları Hayati Çakmak ile Nahit Ermiş piknikte yer aldı. Yönetim, teknik ekip futbolcular ve konuklar oldukça hoş bir zaman geçirirken, futbolcular arasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmadı.
10 GÜNLÜK KAMP PAZARTESİ BAŞLIYOR Öte yandan Kandıra Gençlerbirliği Pazartesi gününden itibaren 10 günlük kampa girecek. Kandıra’da kamp yapacak olan takım haftaya Çarşamba günü bu sezon 1. amatör lige yükselen ve genç yetenekleri ile öne çıkan Bağçeşmespor ile oynayacak. Şirintepespor da Kandıra ile maç teklifinde bulundu ve bu konu ile ilgili net bir karar verilmedi.
AYSU: ARAMIZA HOŞ GELDİN MUSTAFA MİRZA” Tüm bölgelerde alternatiflerinin olduğunu ifade eden başkan İsmail Aysu “Çalışmalar iyi gidiyor. Her hangi bir problem yaşamıyorum. Sadece iyi bir kaleci arayışımız var onun dışında bir eksiğimiz yok. Futbolcuların kısa sürede kaynaşması beni çok mutlu ediyor. Takımımızın tecrübeli ismi Ümit Kâhya’nın da erkek bebeği dünyaya geldi. Mustafa Mirza da ailemizin en genç üyesi oldu. Mirza bebeğe bir ömür boyu sağlık ve huzur diliyor, Ümit ve değerli eşini tebrik ediyorum” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑