Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra Gençlerbirliği rakip tanımıyor

Birinci Amatör Küme C grubunda zorlu rakipleri arasında çıktığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Kandıra Gençlerbirliği zirve yarışında emi adımlarla şampiyonluğa koşuyor

9 Kasım 2022 Saat: 08:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.403 kez okunmuştur

Kandıra Gençlerbirliği rakip tanımıyor
Kandıra Gençlerbirliği rakip tanımıyor

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda lider Kandıra Gençlerbirliği, en yakın rakibi Yeniyalı Barbarosspor’a 6 puan fark atarak zirve mücadelesine devam etti. İkinci sırada Yeniyalı Barbarosspor’a bay geçtiği haftada Çubuklu Balaspor’u 4-1 mağlup eden Teknik patron Ayhan Oyan’ın öğrencileri 8 maç sonunda puanını 22’ye çıkardı ve ikinci sıradaki 1 maçı eksik Yeniyalı Barbaros ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. Kandıra ekibine galibiyeti getiren golleri Uğur Çolak, Serhat Civelek, Mustafa Karakuş ve Recep Kara kaydetti.

Büyük çekişmelerin yaşandığı C grubunda üst sıralar için mücadele veren Beylikbağı Karadeniz deplasmanda Yazlıkspor’u 3-0 mağlup etti ve Play-Off iddiasını sürdürdü. Yine Play-Off mücadelesi veren Karatepe Gençlerbirliği sahasında Uzuntarla Belediyespor’u 3-1 mağlup etti ve puanını 15’e çıkarıp haftayı üçüncü sırada tamamladı. Berabere biten tek maçta Derince Birlikspor ile Gölcük Çiftlikspor mücadelesi 1-1 sona erdi. Lider Kandıra Gençlerbirliği 9. haftayı Bay geçecek. Birinci Amatör Küme C grubunda bu hafta oynanacak olan maçlar ile ilk yarı tamamlanacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑