Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra GB, vefa sergiliyor

Kandıra Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Tansu Okan, yönetim kurulu üyeleri ile Kandıra'nın emektar ilçe büyüklerine ziyaretlerini sürdürerek vefa örneği gösteriyor

3 Ekim 2022 Saat: 00:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.433 kez okunmuştur

Kandıra GB, vefa sergiliyor
Kandıra GB, vefa sergiliyor

Kandıra Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Tansu Okan, yönetim kurulu üyeleri ile ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Okan ve yönetim kurulu üyeleri, Kandıra Belediyesi Başkanı Adnan Turan'ı makamında ziyaret etti. Gelecek planlarını anlatan başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Adnan Turan'a destekleri için teşekkür etti. 

Başkan Okan ve yönetim kurulu üyeleri ilimizin önemli isimlerinden eski Sağlık Bakanı M. Kazım Dinç ve Nihal Dinç ailesini ziyaret etti.

“GÜZEL ANILARINI BİZİMLE PAYLAŞTI”
Yapılan açıklamada “Kulübümüze başkanlık yapmış, kulübümüzün bu günlere gelmesinde çok emeği olan milletvekilimiz, eski Sağlık Bakanı’mız, ilçemizin mihenk taşlarından birisi sayın Mehmet Kazım Dinç ve hepimizin hocası 3 kuşak öğrenci yetiştiren Nihal Dinç hocamıza ziyarette bulunduk. Sayın Bakanımızın kulübümüzde oynadığı, Başkanlık yaptığı dönemleri o günkü şartlarda çektikleri zorluklara rağmen Kandıra’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini dinledik. Kocaeli’yi yurt dışında temsil eden ilk kulübün Kandıra Gençlerbirliği olduğunu ve o dönemin güzel anılarını bizimle paylaştı. Her zaman yanımızda olduğu için sayın bakanımıza ve Nihal hocamıza desteklerinden dolayı kulübümüz ve halkımız adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.”

Son olarak efsane başkan Kandıra Belediyesi eski başkanı, Kocaelispor Kulübü eski başkanı Turan Sarı’yı ziyaret eden yönetim vefa örneği sergiledi

“KANDIRAMIZIN NADİDE DEĞERLERİNDEN”

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “ Kandıra Belediyesi eski başkanı, Kocaelispor Kulübü eski başkanı ve kulübümüzün efsane futbolcusu ve başkanı Turan Sarı büyüğümüzü ziyaret ettik. Yaptığımız sohbette kulüp olarak planlarımızı aktardık. Kulübümüzde emeği çok büyük. Kendisine uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz. Çok kıymetli ve değerli büyüğümüz Dr. Turan Sarı hiç şüphesiz kulübün bu günlere gelmesinde en çok emeği olanlardan birisidir. Kandıra’mızın nadide değerlerinden Turan Abimiz. Onu her fotoğrafta, her videoda görüyoruz. Kandıra’mızın en genç Belediye Başkanı. Kocaelispor’a, derneklerimize başkanlık yapmış, Kandıra’mızı ve kulübümüzü yurt dışında ve Kocaeli’nde en iyi şekilde temsil etmiş. Ziyaretimiz tamamen ona olan vefa borcumuz gereğidir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑