Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra GB İftar ve imza şov yapacak

Bu sezon Amatör Süper Lig’in en hızlı takımlarından Kandıra Gençlerbirliği, düzenlenecek iftar programıyşa bir araya gelecek. Yeşil beyazlılara yeni katılan oyuncuların tanıtılacağı programda, imza şov yapılacak

9 Temmuz 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.334 kez okunmuştur

Kandıra GB İftar ve imza şov yapacak
Kandıra GB İftar ve imza şov yapacak
Amatör Süper Lig’in en iddialı takımlarından biri olan Kandıra Gençlerbirliği, yeni sezona fırtına gibi girdmişti. Peşpeşe kadrosuna birçok ismi katan Kandıra temsilcisi, yeniz sezonun startını vermek için gün sayıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de yer alması düşünülen iftar programının bu hafta sonu yapılması planlanıyor. Başkan Köken’in programına göre iftar yemeği, bu hafta sonu Cuma ya da Cumartesi günü yapılacak. Organizasyonda hem ilk kez bir araya gelinecek hem de yeni transferlere imza attırılacak.
Transferler tamamlandı Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını ifade eden Kandıra Gençlerbirliği Başkanı İsmail Aysu, “Muharrem ve Ümit Hocalarımızın verdiği rapor doğrultusunda futbolcularla görüştük ve ortak bir noktada buluştuk. Belediye başkanımız Ünal Köken’in programına göre hareket edip ona göre iftar organizasyonumuzu yapacağız. Ardından transferlerimize imza attıracağız. Kandıra Namazgâh’ta yer alan tesislerde yapacağımız iftarın Cuma ya da Cumartesi olacağını düşünüyorum. Günü netleştirdiğimizde basınımıza bilgi vereceğiz” diye konuştu. Sezer’de Kandıra’ya evet dedi Bu yılki hedefini Bölgesel Amatör Lig (BAL) olarak belirleyen ve yeni sezon öncesi çok önemli oyuncuları kadrosuna katan Kandıra Gençlerbirliği transfere doymuyor. Şu ana kadar 13 elit futbolcuyu bünyesine katan yeşil beyazlılar, başarılı ön libero Sezer Kuzu ile de anlaştı. Mücadeleci, dirençli ve koşu kalitesi yüksek seviyede olan Sezer, geçen sezon Eskişehir Dumlupınar Üniversitesi Futbol Takımı’nın takım kaptanlığını yapmıştı. Kandıralı olan Sezer’in de gelmesi ile birlikte Kandıra ekibi orta sahadaki gücünü bir hayli arttırmış oldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑