Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra GB hareketlendi

BAL hedefinden vazgeçmeyen Kandıra Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarında hareketli günler yaşamaya başladı

25 Haziran 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.569 kez okunmuştur

Kandıra GB hareketlendi
Kandıra GB hareketlendi
Amatör Süper Lig ekiplerinden Kandıra Gençlerbirliği’nde yeni sezon öncesinde hareketli günler yaşanmaya başladı. Kandıra Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İsmail Aysu, iç ve dış transferler çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Aysu, “Fakat ne yazık görüşmeler devam ederken bazı gazetelerde transferler gerçekleşmeden oldu gibi gösterilmesi bizi ve futbolcu arkadaşları sıkıntıya sokuyor. Bu konuda yerel basının biraz daha dikkatli olmasını istiyorum” dedi. HEDEF BÖLGESEL LİG Hedeflerinin geçen sezon yarım kalan Bölgesel Amatör Lig (BAL) olduğunu ifade eden Aysu, “Bütün çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Aysu, “Son günlerde çıkan haberler içinde anlaştığımız yazılan futbolcular ile anlaşma sağlanmadı. Fakat tabiki teknik heyetimizin bize verdiği transfer listesinde yer alan isimlerle görüşeceğiz. Şartlarda anlaşacağımız futbolcuları kadroya katacağız” ifadelerine yer verdi.
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR Kandıra Gençlerbirliği’nin transfer listesinde Çınarlıspor’dan Mesut Er ve Nurullah, Başiskele Belediyespor’dan Rüstem, Edremit Belediyespor’dan Emir Can Çuhadaroğlu, Başaranspordan Akın ve Kadir Uçum, Kocaeli Yenişehirspor’dan Enes, Celal ve Ahmet ile Alikahya Belediyespro’dan İsmail İrvasa yer alıyor. Aysu görüşemelerin devam ettiğini ve anlaşma sağlayacakları isimleri kadrolarına dahil etmek istediklerini ifade etti. İÇ TRANSFERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Kandıra Gençlerbirliği, bir yandan dış transfer çalışmalarını yürütürken iç transferde de yol almaya devam ediyor. Başkan İsmail Aysu ilk planda Recep Balaban, Kerim, Emre Soydan, Mete ve Mehmet Kördemir ile görüşme yaptıklarını büyük olasılıkla bu oyuncularla anlaşma sağlayacaklarını ifade etti. Yeni sezonda savaşan bir ekip oluşturacaklarını belirten Aysu, “Yönetim olarak belirlediğimiz bütçenin dışına çıkmayacağız. İç ve dış transferleri tamamladıktan sonra hepsini açıklayacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑