Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra GB’den ilk 5 dakikada 3 gol

Sezon öncesi çalışmalarını sürdüren iki amatör lig takımı Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor ile Bağçeşmespor özel maçta bir araya geldi. Kandıra ilk 5 dakikada bulduğu 3 golle maçı 3-0 kazandı.

27 Ağustos 2013 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.583 kez okunmuştur

Kandıra GB’den ilk 5 dakikada 3 gol
Kandıra GB’den ilk 5 dakikada 3 gol
USTA AYAKLAR KONUŞTU Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, 1. amatör lig takımlarından Bağçeşmespor’u ilk 5 dakikada bulduğu 3 golle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta arasında Tavşantepespor’a 5 gol atan Bağçeşme ilk dakikada Kibar’ın golü ile geriye düştü. 3. dakikada Kandıra serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen Murat Kolburan çok çık bir kesme vuruşu ile skoru 2-0’a getirdi. 5. dakikada Murat Kolburan bu kez sağdan ortaladı, topun gelişine Ümit Kahya çok iyi vurdu ve Kandıra GB bir anda maçta 3-0 öne geçti. İlk yarının son anlarında Bağçeşme net bir gol pozisyonunu değerlendiremedi ve Kandıra ekibi devreyi 3-0 önde kapattı.
BAŞKAN AYSU DA MAÇTAYDI Maçın ikinci yarısında iki takım da bol bol oyuncu değiştirdi. Sert geçen mücadelede futbolcuların bir birlerine karşı agresif tavırları sonrasında, maçı yöneten Kandıra GB. yardımcı antrenörü Tansu Okan mücadeleyi 10 dakika erken bitirdi. Başkan İsmail Aysu’nun yanı sıra başkan vekili Adem Özkan, muhasip Resul Ersöz, Kandıralı spor muhabiri Yiğit Özcan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın kardeşi Sezgin Kan ve Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Mesut Daş maçı izleyenler arasında yer aldı.
ÜMİT KÂHYA SAKATLANDI Süper Amatör Lig’in en tehlikeli forvetleri arasında yer alan Ümit Kahya 25. dakikada bir pozisyonda omzunun üzerine ters düştü. Büyük bir acı çeken Ümit oyuna devam edemedi. Maçın ardından hastaneye giden Ümit, hastanenin çok kalabalık olması nedeni ile film çektiremedi. Omzunda bir hayli ödem oluşan Ümit’in sabah saatlerinde iş yerinde sağlık kuruluşuna gittiği öğrenildi. Öte yandan sağ ayak aşil tendonundan sakat olan Emre Cici ile sol ayak arka adalesi çeken Mete bu maçta forma giymedi.
HAZIRLIK MAÇI KANDIRA GB. BLD.SPOR: 3 – BAĞÇEŞMESPOR:0 HAKEM: Tansu Okan*** KANDIRA GB. BLD.SPOR: Ercan***, Kerim***, (Zülküf*), Emre Soydan***, Altuğ***, Kenan****, (Hasan**), Recep****, (Semih***), Hakan***, (Apti**), Kibar***, (Sami**), Gökhan Er***, (Ahmet**), Murat Kolburan****, Ümit Kâhya***, (Onur***) BAĞÇEŞMESPOR 1. YARI: Enes*, Muhammed İçöz***, Ali İmran**, Turan*, Ahmet Can*, Muhammed Kaplan**, Rahman**, Murat*, Sefa**, Mustafa**, Yusuf* BAĞÇEŞMESPOR 2. YARI: Enes**, Kadir*, Ahmet Can*, Ali İmran**, Gökmen**, İskender*, Mustafa*, Kerem**, Sefa*, Yusuf* GOLLER: Dk. Yavuz Kibar, Dk.3 Murat Kolburan, Dk. 5 Ümit Kâhya
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑