Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra GB’den hem iftar hem de imza töreni

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, gerçekleştirdiği iftar yemeği sonrasında imza töreni düzenleyerek 13 futbolcuyu renklerine kattı.

19 Temmuz 2014 Saat: 12:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.869 kez okunmuştur

Kandıra GB’den hem iftar hem de imza töreni
Kandıra GB’den hem iftar hem de imza töreni
Yeni sezon öncesi hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen ve bir birinden elit sporcularla anlaşan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor ailesi iftarda bir araya geldi. Yenilen yemeklerin ardından Kandıra'da teknik ekip, iç ve dış transferler için imza töreni gerçekleştirildi ve adeta gövde gösterisi yapıldı. İftarın Onur Konuğu ile Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'di. Geçen sezon Süper Amatör Play-Off Ligi'ni 4. sırada bitiren ve yükselme maçı oynamayı kıl payı kaçıran Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor bu sezon işi çok sıkı tutuyor. Takımın iskeletini koruyan ve bir birinden önemli 13 oyuncuyu renklerine bağlayan Yeşil Beyazlılar'da hedefin Bölgesel Amatör Lig olduğu vurgulandı.
KÖKEN VE BATMAZ DA KATILDI Kandıra ailesi hem iftarda bir araya gelmek, hem de teknik ekip, dış transferler ve kalan oyuncularına imza attırmak için özel bir program tertipledi. Programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başkan Yardımcısı Murat Batmaz, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Aydınlık Mahalle Muhtarı İsmail Balaban, Kandıra GB. Kulüp Başkanı İsmail Aysu, Genel Koordinatör Resul Ersöz, Teknik Sorumlu Muharrrem Boz, Kaleci Antrenörü Ercan Güneş, Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi, çok sayıda iş adamı, kulübün alt yapı sporcuları ve aileleri katıldı. Yardımcı antrenör Ümit Kâhya ile futbolculardan Mehmet Kördemir mesaide olduğu için programda yer alamadı.
KANDIRA GB. 2014-2015 TEKNİK EKİP Muharrem Boz - Teknik Sorumlu Ümit Kahya - Yardımcı Antrenör Ercan Güneş - Kaleci Antrenörü DIŞ TRANSFER Emircan Çuhadaroğlu - Küçükköy - Kaleci Enes Erenoğlu - Kullarspor - Kaleci Mesut Horos - Beyköy Belediyespor - Stoper Celal Erel - Yenişehirspor - Sol Bek Tolga Çoban - Başaranspor - Forvet Arkası Akın Ünal - Başaranspor - Merkez Orta Saha Kadir Uçum - Başaranspor - Forvet - Sağ Dış Rüstem Uzuner - Başiskele Belediyespor - Sağ kanat Sezer Kuzu - Osmangazi Ünv. - Orta Saha Mesut Er - Çınarlıspor - Orta Saha - Sol İç Uğur Çolak - Çınarlıspor - Forvet Vedat - Demirspor - Sol kanat, Sol iç Furkan Filiz - Bekirderespor - Forvet İÇ TRANSFER Gökhan Er - Sağ Bek Hasan Er - Sol Bek Bayram Arı - Sol bek Kerim Yaşar - Stoper Emre Soydan - Stoper Recep Balaban - Orta Saha Mehmet Kördemir - Ön Libero Fatih Dizman - Orta Saha Sami Çetin - Orta Saha Ozan İpek - Forvet
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑