Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra GB centilmence kazandı

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nda maçlar tüm hızı ile devam ediyor. 6. günün kazananları Meka Makine, CA Alkan Mobilya, Derince İlim Yayma Cemiyeti ve Kandıra Gençlerbirliği oldu.

6 Haziran 2013 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.273 kez okunmuştur

Kandıra GB centilmence kazandı
Kandıra GB centilmence kazandı
Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nda son maçları çok çekişmeli geçti. İki zorlu rakip Berat İletişim ile Meka Makine takımları karşı karşıya geldi. Oldukça sert geçen maçın ardından gülen taraf 6-2’lik skorla Meka Makine oldu ve ikinci maçında 3 puan ile tanıştı. İlk maçını kazanan Berat İletişim ise yenilgi ile tanıştı. Meka Makine adına günün yıldızı 4 gol atan Ramazan Şengün’dü. CA ALKAN’DAN İLK GALİBİYET Turnuvanın favorilerinden CA Alkan Mobilya ile Derince Yığılcalılar Derneği’nin 3 puan mücadelesini CA Alkan Mobilya takım sahibi Cumhur Alkan’ın yanı sıra Kocaelispor’un eski yöneticilerinden Serkan Çataloğlu ve Ayvacık Oto Sahibi Bülent Ayvacık izledi. CA Alkan Mobilya maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı karşılaşmayı 10-2 kazandı ve ikinci maçında 3 puanla tanıştı. Takımın yıldızı Tuncay Budakin attığı 4 golle öne çıkan isim oldu. Derince Belediyesi ile Derince İlim Yayma Cemiyeti arasındaki mücadeleden Derince İlim Yayma maçı 11-3 galibiyetle ayrılarak ikide iki yaptı.
KANDIRA’DAN FAİR-PLAY Kandıra GB ile Şükür İnşaat kıran kırana bir mücadele örneği ortaya koydu. İlk maçlarını kazanan iki takımın zorlu maçı sonrasında kazanan 1-0’lık skorla Kandıra GB oldu. Karşılaşma 1-0 Kandıra ekibinin üstünlüğü ile devam ederken, Şükür İnşaat takımından Nihat Zihni rahatsızlanarak oyun dışına çıktı. Uzun süre tedavi edilen Nihat’ın yerine Şükür İnşaat’ta girecek oyuncu bulunmadığından, kalan 15 dakikada bir kişi eksik kalan Şükür İnşaat karşısında Kandıra Gençlerbirliği takımı da bir oyuncusunu çıkartınca oyuncu sayıları eşitlendi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑