Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra Gb. Bld: 2 - Doğantepespor: 2

Süper Amatör Play-Off Ligi'nde Kandıra Gençlerbirliği ile Doğantepespor, Kandıra'da karşı karşıya geldi. İlk yarısı Kandıra'nın 1-0 üstünlüğü ile sona eren maç 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı

24 Şubat 2014 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.043 kez okunmuştur

Kandıra Gb. Bld: 2 - Doğantepespor: 2
Kandıra Gb. Bld: 2 - Doğantepespor: 2
Kandıra GB ile Doğantepe takımları, Süper Amatör Play-Off Ligi ilk maçında karşı karşıya geldi. Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Başkan Adayı Ünal Köken'in, Kandıra GB Kulüp Başkanı İsmail Aysu ve Kandıra Ak Parti 1. sıra Meclis Üyesi adayı Avukat İrfan Kurt'un da izlediği maçın ilk yarısını Kandıra 1-0 önde tamamladı. 38. dakikada Murat Kolburan yaklaşık 30 metreden mükemmel bir şut çekti. Top önce sol direğe çarptı ardından ağlarla buluştu. İlk yarıda sakatlanan Murat, 58. dakikada yerini Hüseyin'e bıraktı.
Doğantepe'den 5 dakikada 2 gol Maçın ikinci yarısına Doğantepe çok hızlı başladı ve ilk 5 dakikada bulduğu 2 golle 2-1 öne geçti. İlk golde sol kanattan gelişen atakta Ömer Altıntaş ceza sahası içinde topla buluştu ve soğuk kanlı bir vuruşla topu Göktan'ın solundan topu ağlara gönderdi. 50. dakikada ise Doğantepe sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Kafalardan seken top uzak kale direği dibindeki Mehmet'e geldi ve bu oyuncu kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi. Kırılma anı Maçın kırılma anı ise 63. dakikada gerçekleşti. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer'in şutunu Göktan güçlükle çıkardı. Ondan açılan top sağa kanada açıldı. Yapılan ortada yine Ömer altı pas noktasından topu auta gönderdi. Kandıra ekibi kaçan bu pozisyonun ardından derin bir nefes alırken, Doğantepe ise skoru 3-1'e getirememenin üzüntüsünü yaşadı.
Kandıra'nın kritik pozisyonu Maçın son 25 dakikası içerisinde ise Kandıra'nın boğucu bir baskısı vardı. 74. dakikada, Mete'nin pasında Ümit topu ağlara gönderdi ancak hakem Şaban Kaya, yardımcı hakem Okan Oral'ın uyarısı ile ağlara giden topu gol olarak geçerli saymadı. Kaya, bu pozisyonda Mete'nin topu oyun alanının dışından içeriye çevrildiğini ifade etti. Gökhan ortaladı, Hüseyin vurdu Oyuna ikinci yarıda giren Kibar orta sahada kontrolü eline alırken, Kandıra GB daha organize ataklar geliştirdi. Yeşil Beyazlıların yeni transfer Hüseyin, 76. dakikada Gökhan'ın sol kanattan yaptığı ortada topa iyi vurdu ve top Şahin'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. (2-2) 83'te Hakan Tan topla birlikte ceza sahasına sokuldu. Topu 3 oyuncudan kurtaran Hakan bir anda kaleci Şahin ile karşı karşıya kaldı ancak topa iyi vuramadı ve Kandıra mutlak bir golden oldu.
Mücahit yine kırmızı kart gördü 85. dakikada, kırmızı kart cezası sona eren ve Kandıra karşısında ön liberoda boğuşan Mücahit, Hakan'a yaptığı faulün ardından 2. sarı kartı gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 89'da Kandıra gole yine çok yaklaştı. Altuğ'un ceza sahası içine yerden gönderdiği topu Ümit Kahya yakın mesafeden ıskaladı ve topu doğrudan auta çıktı. Uzatma anlarında da sol kanattan yapılan ortada Ömer iyi vurdu. Göktan topu iki hamlede kontrol etti ve bu pozisyonun ardından maç sona erdi. KANDIRA GB. BLD: 2 - DOĞANTEPESPOR: 2 HAKEMLER: Şaban Kaya***, Cankurt Gönenç***, Okan Oral** KANDIRA: Göktan**, Gökhan**, Altuğ**, Kerim**, Emre**, Oğuzhan** (Kibar***), Ümit**, Hakan**, Murat*** (Hüseyin***), Recep**, Mete** DOĞANTEPESPOR: Şahin**, Mücahit***, Ömer***, Erman***, Hasan***, Mertcan***, Önder*** (Onur**), Emre**, Anıl**, Hami** (Ali Fırat**), Mehmet*** GOLLER: Dk. 38 Murat Kolburan, Dk. 76 Hüseyin Göktaş (Kandıra) Dk. 46 Ömer Altıntaş, Dk. 50 Mehmet (Doğantepe) SARI KARTLAR: Şahin, Mücahit, Erman, Onur (Doğantepe) Gökhan, Oğuzhan (Kandıra) KIRMIZI KART: Dk. 85 Mücahit (Doğantepe)
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑