Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra G.B'de Tansu Okan dönemi

Birinci Amatör Küme'de mücadele eden ,şehrimizin köklü kulübü Kandıra Gençlerbirliği'nde yapılan kongrenin sonucunda Tansu Okan başkanlığa seçildi.Okan, kulubün 70. yılında şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.

2 Eylül 2022 Saat: 09:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.824 kez okunmuştur

Kandıra G.Bde Tansu Okan dönemi
Kandıra G.B'de Tansu Okan dönemi

Kandıra Gençlerbirliği'nde yapılan kongrenin ardından Ramazan Daş'dan boşalan başkanlık koltuğuna Tansu Okan oturdu. Geçmiş yıllarda yeşil-beyazlı formayı giyen ve antrenörlük yapan Tansu Okan bu kez başkan olarak çok sevdiği kulübüne hizmet verecek. 2 yıllığına göreve seçilen Tansu Okan ve yönetimi Kandıra Gençlerbirliği'nin başarısı için mesai harcayacak. Okan, kulubün 70. yılında şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.

GÜÇLÜ YÖNETİM
Yeni seçilen yönetim kurulunda Resul Ersöz, Ramazan Daş, Ramazan Dağtekin,Ersoy Dizman,Mesut Memiş, Şükrü Saatçi,Özcan Filiz, Mücahit Cici,Erkan İşler,Ercan Öztürk, Vahdettin Soydan,İlker Ersoy, Hüseyin Akın ve Mümtaz Er yer aldı. Yeni sezon çalışmalarına başlayan ve bu yıl 1. Küme'de mücadele edecek olan Kandıra temsilcisini antrenör Ayhan Oyan, çalıştıracak. Yardımcı antrenör Göker Soydan ve kaleci antrenörü Fatih Yılmaz ise teknik ekipte görev yapacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑