Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra Eğitim ve Öğretim yılı açılışını yaptı.

Kandıra 2011–2012 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Kandıra Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

23 Eylül 2011 Saat: 23:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.017 kez okunmuştur

Kandıra Eğitim ve Öğretim yılı açılışını yaptı.
Kandıra Eğitim ve Öğretim yılı açılışını yaptı.
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcı nedeniyle, Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu’nun konferans salonunda düzenlenen, Okul Müdürü Necati Duyar’ın ev sahipliği yaptığı törene Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Milli Eğitim Müdür Mustafa Yağız, İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara, Okul Müdürleri, Öğretmenler, daire amirleri ve çok sayıda veli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Müdürü Necati Duyar, “ Okulumuz 29 Aralık 2003 tarihinde eğitime başladı. 2011–2012 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuz bir yönetici , bir anasınıfı, 45 sınıf öğretmeni, 3 idareci ve bir hizmetlisi olmak üzere 49 personeli ile 37 derslik sınıflarda 945 öğrencimizle eğitim öğretim yılına başlamış bulunuyoruz. Önceki yıl okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin 4’ü Fen Lisesine, 3’ü Anadolu Öğretmen Lisesine, 9’u Anadolu Lisesine, 3’ü Sağlık Meslek Lisesine ve diğer öğrencilerini METEM ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gönderdi. Tasvire Hurşit Güneş İ.Ö.O. tüm öğretmenlerini, idarecilerini ve bu başarıyı sağlamada özverilerinden dolayı tüm veli ve öğrencilerini kutluyoruz. Eğitim- Öğretim yılının ülkemiz, Kandıra’mız için başarılı geçmesi dileği ile saygı ve sevgilerimi sunarım” diyerek konuşmasını tamamladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Yağız; “2011–2012 Eğitim ve Öğretim yılının ülkemiz, ilçemiz için hayırlı olsun. Bütün gücümüzü çocuklarımızın eğitimi için seferber etmeliyiz. En değerli varlıklar olarak belirttiğimiz çocuklarımızın emsalleri ile yarışacak nitelikte yetiştirmeliyiz” dedi.
İlçe Kaymakamı Hamza ERKAL açılışta yaptığı konuşmasında eğitim ve öğretimin önemini vurgulayarak, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize ve öğretmenlerine başarılar diledi. Erkal, ilçemizde Eğitim ve Öğretime önem verildiğini belirterek bu konuda el birliği ile çalışılması gerektiğini ifade etti. Öğretmenlerin öğrencileri özgür bireyler olarak görmeleri ve kabiliyetleri ne ise o doğrultuda eğitmenin yolunu seçmelerini söyledi. “Öğrencileri sınırlamayın, yasaklarla değil, özgür ve yaratıcı olmaları için çabalayın” dedi.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir dinletileri ve günün anlam ve önemini belirten kompozisyonlar beğeniyle dinlendi. İlçe Kaymakamı Hamza Erkal ve beraberindekiler Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu öğrencilerinin sınıflarını ziyaret ettiler. Kaymakam Erkal öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu tadilat çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑