Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra duble yolun ikinci etap çalışmaları başladı

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 19 kilometrelik bölümü tamamlanan Kandıra Yolu’nun ikinci etabı başladı. Kandıra Cezaevi ve Kandıra arasında başlayan ikinci etabın ilk 8 kilometresi önümüzdeki yaz aylarında trafiğe açılacak.

24 Ocak 2024 Saat: 00:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.396 kez okunmuştur

Kandıra duble yolun ikinci etap çalışmaları başladı
Kandıra duble yolun ikinci etap çalışmaları başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından 2021 yılında başlayan İzmit- Kandıra Duble Yol Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Kandıra Cezaevi ile İzmit arasında bulunan 19 kilometre yol geçtiğimiz yıl tamamlandı. Yolun ikinci etabı olan Kandıra Cezaevi ve Kandıra arasındaki 20 kilometrelik yolda ise geçtiğimiz yıl sanat yapılarının inşası başladı. Geçtiğimiz günlerde de trafik akışını engellemeyen yerlerde yol çalışmasına başlandı. Karayolları Bölge Müdürlüğünün hedefi ise haziran ayında ikinci etabın ilk 8 kilometresinde asfalt çalışmasına başlamak.

MENFEZ VE KÖPRÜLER YAPILIYOR
Kandıra Cezaevi ve İzmit arasındaki 19 kilometrelik yolun tamamlanmasının ardından Karayolları Bölge Müdürlüğü, Kandıra Cezaevi ve Kandıra arasındaki ikinci etap çalışmasına başladı. Kış şartlarında trafiği engellemeyecek noktalarda çalışma yapan Karayolları, Topluca bölgesindeki köprü ve menfez çalışmasını tamamladı. Aynı zamanda birçok noktada menfez çalışması yapan Karayolları, Kandıra Cezaevi ve Kozluca bölgesini geçtikten sonraki alanda yol yapım çalışmalarına da başladı.

İLK 8 KİLOMETREDE ASFALT BAŞLAYACAK
Mevsim koşulları nedeniyle yavaş ilerleyen çalışmalar mart ve nisan ayı itibariyle hızlanacak. Şu anda trafiği engellemeyen noktalarda çalışmaları yürüten Karayolları, haziran ayı itibariyle ikinci etabın ilk 8 kilometresinde asfalt çalışmasına başlayacak. Asfaltlama tamamlandıktan sonra yolun bu bölümü trafiğe açılacak. Kamulaştırma sorununun olmadığı bu etabın, ilk etaptan daha hızlı bitmesi bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑