Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıra Devlet’ten personele iftar

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Kurban, personel ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi. 300 kişinin katıldığı iftar programı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

18 Temmuz 2014 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.161 kez okunmuştur

Kandıra Devlet’ten personele iftar
Kandıra Devlet’ten personele iftar

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Kurban tarafından hastane bahçesinde muhteşem bir iftar programı gerçekleştirildi. Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, kurum idarecileri, muhtarlar, hastane çalışanları ve aileleri katıldı. Kuran Tilaveti ve ilahi dinletisi ile başlayan iftar programı, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.
HİZMETLERİ ANLATTI Yapılan dualar ile açılan orucun ardından Başhekim Adil Kurban, hastane bünyesinde gerçekleşen çalışmaları ve yapılan hizmetleri davetlilere aktarırken, yapılan hizmetlerde emeği geçen eski il genel meclis üyesi İsmail Akalın ve Haluk Şen’e teşekkür etti. Ayrıca Kandıra Devlet’te hizmet verdiği 6 yılı değerlendiren Kurban, “Allah işini iyi yapan mümin kullarını sever. Biz de bu doğrultuda hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Bir sonraki Ramazan ayında beraber olur muyuz bilmiyorum, o yüzden hastanemizin hizmetlerinde emeği geçen personellerimden helallik istiyorum” diye konuştu.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑