Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet Hastanesi’nde 3 yeni sistem

Bu teknoloji Türkiye’de ilk Kandıra’da uygulandı. Bu sistem sayesinde hastaların tedavisi evlerinde canlı bağlantıyla uzman hekimler tarafından yapılacak. Yatalak hastalar artık bu teknoloji sayesinde bir nebze de olsa rahat edecek.

29 Mayıs 2013 Saat: 16:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.671 kez okunmuştur

Kandıra Devlet Hastanesi’nde 3 yeni sistem
Kandıra Devlet Hastanesi’nde 3 yeni sistem
M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinde Evde Bakım Hizmetlerinde bir ilk yaşandı. Hastane Canlı görüntü sistemleriyle uzman hekimleri buluşturdu ve evde bakımı yapılan hastaların bazı rapor, bir kısım tedavi ve takibi ihtiyaçları için Hastaneye gelmeden bu teknolojiyle takibi yapıldı. Edindiğimiz bilgilere göre bu teknoloji Türkiye’de ilk Kandıra’da uygulanıyor. Eskiden uygulanan yöntemde hasta evinden ambulansla alınıyor doktora getiriliyor ve geri götürülüyordu.Bu zahmetli ve zor süreç bu sistemle önemli ölçüde azaltıldı. Bu sistem sayesinde evde bakım hizmetlerinin online canlı görüntüsü ile hastanedeki uzman hekimin bağlantısı sağlanıyor. Bu şekilde evde tedavi gören hastalara kolaylık sağlanırken, hastaneye gelmelerine de gerek kalmıyor. Hasta ve yakınlarını çok sevindiren bu sistem, hekimlerin de işini kolaylaştıracak. Bu teknoloji sayesinde uzman hekimler yüzlerce hastasını yakından takip etme imkânını bulacak.
HAFTAYA FAALİYETTE Bunun yanı sıra Evrak Takip Sistemi ile hastane içi yazışmalar, görevlendirmeler ve evrak paylaşımı hızlandırılarak daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak hedefleniyor. Artık imza sirküleri yüzde 90 oranında ortadan kaldırıldı. Hazırlattıkları programlarıyla yeni sistemlerinde iş takiplerini bilgisayar üzerinden yapan hastane yöneticilerinin işleri kolaylaşacak görünüyor. Bu evrak sistemiyle gelen bütün evrak bilgisi bu sisteme aktarılıyor ve işleme sokuluyor. Bu sistemle hastane yöneticileri çalışanlara verdikleri görevleri takip ederken zamanlanmış görevler de verebilecekler. İmza takip sisteminde de bir yenilik getiren hastane çalışanların nöbet mesai çalışmaları ve devam takibini bilgisayar sistemi üzerinden yapıyor. Geç kalan çalışanlara çeşitli şekilde uyarı gönderen bu son sistemin deneme çalışmalarından sonra önümüzdeki hafta faaliyete sokulması bekleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑