Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet Hastanesi hayat kurtarıyor

Yaz sezonunda Kandıra’da artan boğulma ve kazalar nedeniyle Kandıra Devlet Hastanesi yoğun bir şekilde çalışıyor. Acil Polikliniği’nde hayat kurtaran doktorlar ise başhekim tarafından ödüllendiriliyor.

29 Ağustos 2013 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.915 kez okunmuştur

Kandıra Devlet Hastanesi hayat kurtarıyor
Kandıra Devlet Hastanesi hayat kurtarıyor
Kandıra sahillerinin yazın yoğun olması nedeniyle trafik kazaları ve boğulma vakalarına çok sık rastlanıyor. Kandıra Devlet Hastanesi Acil Polikliniği’nde görev yapan doktor ve hemşireler ise, hayat kurtarabilmek için sürekli çalışıyor. Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Kurban’ın, geçtiğimiz günlerde yaşanan 2 minibüsün çarpıştığı kazada yaralan 8 kişiyi ve Sarısu’da kalbi duran iki çocuğu hayata döndüren Acil Polikliniği ekibini ödüllendirdiği öğrenildi.
HAYATA DÖNDÜRDÜLER Geçtiğimiz günlerde 2 minibüsün karıştığı 8 yaralının olduğu trafik kazasını karşılayan Acil Polikliniği çalışanları, hastaların durumunu stabilize edip başarıyla kalça kırığı ve kafa travması vakalarını müdahale ederek sevkini gerçekleştirdi. Hemen ardından Sarısu’da boğulan 4 kişilik ailenin kalbi duran iki çocuğunu 112 ekipleri hayata döndüremedi ve resussitasyon yapılarak Kandıra Devlet Hastanesi’ne ulaştırdı. Normalde 30 dakika canlandırma çalışmasından sonra vakaların dönmemesi durumunda bu işlem bırakılacakken, Acil ekibi bir saatten fazla canlandırma işlemine devam etti ve iki genci tekrar yaşama döndürdü. Başarılı çalışmalarından ötürü Başhekimlik tarafından Acil Polikliniği çalışanlarına ve onlara destek olan Dializ Hekimi ve Anestezi Teknisyenleri’ne ödül verildiği öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑